I ugen før påske var Social- og Beskæftigelsesudvalget i Fredericia Byråd samlet om en dagsorden, der satte et særligt fokus på handicapområdet. Her blev drøftet flere samarbejdsaftaler, ligesom fleksjobordningen blev vendt. Formand for udvalget, Peder Tind, glæder sig over det fokus man har på handicappede i Fredericia.

7000 Stemmer, fleksjobafklaring, KLAP-job, øgede indsatser for borgere med handicap, Sammenslutningen af Unge med Handicap, Zendoo og Powerjobsøgerne. Fælles for hele den liste er, at det var en del af dagsordenen for Social- og Beskæftigelsesudvalget.

– Vi har et stort ønske om at skabe et rummeligt arbejdsmarked. Det har været en del af det fundament vi har arbejdet ud fra i de seneste tre år. Vi skal skabe et rummeligt arbejdsmarked, hvor der er plads til os alle sammen. Vi tror det er sundt at være i et arbejdsfællesskab, siger formand for Social- og Beskæftigelsesudvalget, Peder Tind og fortsætter:

– Derfor skal vi også gøre alt hvad vi kan for at sikre, at flest muligt bliver en del af et arbejdsfællesskab. Det gælder både borgere med et handicap, borgere som har været langtidsledige, borgere der er udsatte. For os handler det om hvordan vi kan understøtte det at skabe et rummeligt arbejdsmarked.

Se hele interviewet med Peder Tind i videoen ovenfor.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer