Uddannelsesvalget er i gang med at undersøge mulighederne for at etablere uddannelsescampus i Fredericia Centrum, der skal være med til at skabe et miljø for uddannelserne i Fredericia.

Flere og flere uddannelser kommer til Fredericia, og det giver pladsmangel på de nuværende institutioner som Fredericia Maskinmesterskole, der pt. huserer læreruddannelsen.

“I takt med, at vi får flere uddannelser til byen, og der kun er begrænset plads på eksempelvis Maskinmesterskolen, er det vigtigt at lave et miljø, som kan rumme flere. Der skal være plads til, at vi kan udvide vores vifte af uddannelser og det kan vi, hvis vi etablerer et nyt uddannelsesmiljø,” siger formand for uddannelsesudvlaget, Pernelle Jensen (V), til Fredericia AVISEN.

Det er ikke kun uddannelsesudvalget, der håber på etableringen af campus i midtbyen.

“Når vi taler med uddannelsesinstitutioner betyder det meget for dem, at der er et miljø omkring uddannelserne. I takt med, at vi får flere og studerende, så er der behov for at tage fat på campussnakken,” forklarer Pernelle Jensen.

I forbindelse med undersøgelsen af mulighederne for uddannelsescampus skal der laves en analyse, som skal fokusere på mulig placering samt indhold og inddrage relevante samarbejdspartnere indenfor uddannelsessektoren.

https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?