Forside FHK Udsolgt til Tønder – FHK: Direktør forventer kæmpe fredericiansk invasion

Udsolgt til Tønder – FHK: Direktør forventer kæmpe fredericiansk invasion

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Der er udsolgt til søndagens topkamp. TM Tønders direktør, Kim Wittenkamp, oplyser at der blev udsolgt til kampen allerede i tirsdags , og han forventer en del fredericanere i hallen, foruden de 150 billetter, som FHK officielt er tildelt til opgøret.

FHK sender to busser afsted til kampen med fans og en bus med ungdomsspillere.

Det er dog ikke kun i Fredericia, at der er stor interesse for kampen. Interessen er også stor blandt hjemmeholdets fans, og TMT-direktør, Kim Wittenkamp, fortæller at der aldrig tidligere har været så stor en forhåndsinteresse for en kamp i Tønder.

Ifølge Dansk Håndbold Forbunds regelsæt har udeholdet krav på 10 % af hallens kapacitet. Det betyder, at FHK har fået tildelt 150 billetter til opgøret, da kapaciteten i Tønder Sport- og Fritidscenter er på de omkring 1.500 pladser.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Tønders forsalg har til kampen foregået via billetsiden www.nembillet.dk og her har man kunne se, at en del af billetterne er blevet solgt til tilskuere med bopæl i Fredericia.

“Jeg forventer, at 30 procent af siddepladserne bliver besat af Fredericia-fans,” siger Tønders direktør, Kim Wittenkamp, til JydskeVeskysten.

Kampen mellem Tønder og FHK spilles søndag klokken 15:00.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.
DEL