Fredericia AVISEN skrev tidligere om Julerock, den store tilbagevendende begivenhed som samler fredericianerne. I år var der næsten dobbelt så mange biletter til salg.

Det blev en meget kort fornøjelse med biletterne til Julerock, efter bare otte minutter var der totalt udsolgt. Man skulle næsten tro, at det ville blive et mere roligt billetslag efter som kapaciteten i Eksercerhuset næsten fordobler pladsen i Tøjhuset, men nej, der skulle kun gå otte minutter før, at der kunne meldes totalt udsolgt.

Lige nu tjekkes reservationer som enten er fejl eller dobbelt køb, men det ser ud til, at det vane, at mange må gå forgæves til Fredericias måske største “privatfest”. Gad vide hvor mange billetter, der i virkeligheden kunne sælges til denne begivenhed, hvis lokalerne var større? Men nu kan i hvert fald 750 fredericianere rocke julefedtet af i de smukke omgivelser i Eksercerhuset, når Søren Søgge brænder de sidste julelys ud til Julerock 2019.

Julerock har nået sit limit med kapaciteten

Fredericia AVISEN har talt med Tøjhusets leder, Sune Rasmussen, der glæder sig over at billetten blev revet væk igen i år, selvom venuen i år hedder Eksercerhuset.

“Det er fantastisk. Det var også noget af det vi kunne se sidste år pga. interessen. Sidste år var venteliste stor, så jeg var ikke nervøs for, at vi ikke kunen få udsolgt. Det var jeg forbredt på,” siger Sune Rasmussen, der sidste år blev leder af Tøjhuset, og for første gang i den forbindelse stiftede bekendtskab med Julerock i Fredericia, som han kalder anderledes end i andre byer:

“Der er en særlig stemning over det i Fredericia, og det er ikke noget jeg kender til fra andre dansker byer, hvor der afholdes Julerock. Jeg kender ikke til andre byer med den stemning, og til andre steder, hvor billetterne kan sælges så hurtigt,” siger Sune Rasmussen, der peger på de lokale kunstnere som et trækplaster:

“Det er det helt bestemt. Der er de lokale rødder i det, og så er der skabt en tradition, som startede i Det Bruunske Pakhus, som blev ført videre til Tøjhuset og nu Eksercerhuset.”

Hvad tror du loftet er tilskuermæssigt for Julerock, kan der sælges endnu flere billetter?

“Jeg tror, at loftet er her nu. Mange har været aktive på vores platforme, men der har ikke været et stort tryk på, hvor mange der ikke har fået billetter. Vi har kun fået få henvendelser så jeg tror, at vi har ramt det rette niveau nu. Men jeg synes stadig det er flot, at vi kan sælge så mange billetter på kort tid,” slutter Sune Rasmussen.

Annonce til uge 37 + 39 https://www.f-i-c.dk/50-aars-jubilaeum