Klokken 17.00 gik starten på eventyret Toy Story 4. 100 biler parkeret på Esplanaden i Kanalbyen med radioen tændt så Woody, Buzz og co. underholde den første fredag i maj 2020.

EventC, Fredericia Shopping, Business Fredericia samt partnere har sørget for, at der i denne weekend fra den 1-3. maj er topunderholdning i Kanalbyen. I dag var det Toy Story, men weekenden byder på alt fra denne til Star Wars, Lion King, Cars til nostalgifilm som Grease og Top Gun.

I Fredericia har vi en smuk, stor og god biograf, hvor et væld af gode film gennem året spilles på det store lærred. Det er desværre ikke muligt i disse Coronatider. Derfor var dagens arrangement en kærkommen lejlighed til at nyde et stykke biografkultur i 50’er stil. Der var god plads mellem bilerne, lyd via fm-båndet og en maritim kulisse.

Med store trafikkegler, lidt vandpytter og solskin gik filmen sin gang, tiden føltes ikke lang, som de synger i hovednummeret: Du har en ven i mig. Bilerne duftede ikke af Amerika, nærmere Fredericia, men følelsen af biograf fik et nøk op, da radioerne blev tunet ind på dagens frekvens.

Der var også glæde hos EventC, hvor Ulrich Nicolaisen sagde til Fredericia AVISEN: 

“Det er fantastisk at se hvordan folk smiler, specielt mange børn havde store øjne ved ankomsten.”

“Vores crew er alle glade og har glædet sig til at komme på “ græs “ – vi ser hele tiden muligheder i vores by,” fortsatte han. 

100 biler havde fundet vej til Kanalbyen.

Et Mærsk-containerskib sejlede forbi, slæbebådene var gået på weekend, kranerne også, imens fodgængere og fiskere nød omgivelserne med udsigt til Lillebæltsbroen. I bilerne blev der spist snacks, slik og drukket sodavand. En par hundeluftere måtte omdirigeres, men det skete med smil. Det skete også for en række bilister, der desværre havde overset de store skilte, der fortalte, at der i dagens anledning var indkørsel forbudt, undtaget var Kanalbyens biografgængere.

Toy Story 4 er den fjerde film i rækken, der startede med Woody og Anders i Pixars første udgave fra 1995. Siden er serien om Woody, Buzz Ligthyear og de øvrige figurer blevet et univers, som alle børn kender. I filmen vi så i dag, fulgte vi tiden efter Anders, hvor legetøjet lever hos ejeren Bolette. En rejse tager fart og dramaet vokser, så meget, at børnene i biler med soltag næsten stak hovedet op igennem.

20.00 i aften er der også udsolgt, når Star Wars løber over skærmen. Der er pt. kun billetter tilbage til Cars 3, som du kan læse mere om her

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer