Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Søndag klokken 17:28 indtraf en episode, der har fået politiet til at udsende en advarsel. En person fik en sms fra Københavns Politis økonomiafdeling, hvor modtageren af sms’en med sit fornavn i. I sms’en stod der, at der var kommet forskellige meldinger på, at der ville blive udbetalt lån på en søndag, og han derfor skulle kontakte Martin Jensen, Københavns Politi økonomiafdeling, der havde underskrevet sms’en.

Efterfølgende lykkedes det “Martin Jensen” at franarre CPR-nummer og nem id fra den pågældende person, som havde modtaget sms’en, men bankkontoen blev hurtigt spærret efterfølgende.

Mellem lørdag klokken 16:00 – søndag klokken 20:00 har der været indbrud på Sanddal Bakke, hvor man er kommet ind ved at knuse ruden i en havedør, og man er formentlig kommet ud samme vej. Forudrettede har ikke det fulde overblik over, hvad der er stjålet, men der er formentlig tale om smykker og en computer.

http://www.detskerifredericia.dk/indhold/fyn-rundt-2019
Annonce.