Danske forskere udmelder, at en virus kan mutere blandt mink. Folkesundheden er truet både inden- og udenlands.  Vi vil redde hele verden for en ”ondartet” mutation og miskreditere et stakkels dyr, der tilhører mårfamilien. Samtidig ødelægges mange familiers livsværk – et hæderkronet erhverv, der eksporterer for milliarder.

Megen dansk miljøforskning ville dumpe, hvis den var internationalt godkendt. Derfor anbefales det, at den nye “mutationsforskning” vurderes af internationale anerkendte forskere på området.Når det viser sig, at den brutale nedslagtning af alle mink bygger på en fejlkonklusion, er det primært fødevareministeren, som står med aben, og selvfølgelig også statsministeren, der har ansat ham.
Alle andre kan vaske hænder og sige, at ”vi var ikke klogere”.

Mogens Jensens har nogle talenter, men ikke til den ministerpost han har fået tildelt. Dér har han rygrad som en regnorm.
Konklusionen må være: Det er i alles interesse, inkl. stats- og fødevareministeren, at udenlandske forskere bliver inddraget, inden nedslagtningen af minkene fortsætter.

Med venlig hilsen 
Jørn Rasmussen
Pilealle 5
4760 Vordingborg
Medlem af Nye Borgerlige

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer