Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Politikommisær Kenneth Nielsen beretter om flere utraditionelle hændelser i forhold til hvad døgnrapporten ellers normalt byder på.

Torsdag klokken 17:49 modtog politiet en anmeldelse om episode på Lyngsoddevej. Fem udenlandske mænd stod med to rottweilerhunde, som de ville have til at slås med hinanden og filme. Det skete ikke, da mændene ikke havde held til at få hundene til at slås. Politiet nåede ikke ud på stedet til episoden, men har oplysningerne fra en anmelder.

I tidsrummet torsdag 00:00 – 07:10 har der været indbrud på Pilevej i Taulov. En anmelder gik forbi og så, at et skab ved siden af hoveddøren stod åbent og derfor kom en patrulje til stedet. Politiet kunne i den forbindelse se, at et kældervindue stod åbent, men der var ingen tegn på, at der har været færden i huset. Pågældende, der bor i huset, er bortrejst på ferie og det bliver derfor først opklaret, når vedkommende kommer hjem.

I nat klokken 00:32 er der anmeldt et tyveri fra en personbil på Snaremosevej. Forreste siderude er knust, og der er stjålet en pung med 500 kroner, et sundhedskort, et kreditkort og en hudfarvet jakke fra Vera Moda. Efterfølgende er det konstateret, at kreditkortet er blevet misbrugt for 1.500 kroner.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Brian Magnussen
Brian Magnussen
09:38 - 14. februar 2020 09:38

Jeg siger det lige ud, Det er ejerne af de hunde der skal aflives.
Den slags er en større plage end lidt Corona virus.