En bil med en udenlandsk familie blev tidligt i morges ramt af en stor betonklods, der blev smidt ned fra en bro over den fynske motorvej. En person er omkommet, en person er alvorligt tilskadekommen og et barn i bilen er sluppet med skrammer. Fyns politi kan i øjeblikket ikke oplyse yderligere om de tilskadekomne, da de pårørende ikke er underrettede.

Ulykken skete kort før klokken 04:00. Bilen, der blev ramt, kørte i retning mod Jylland, da der formentlig blev smidt en større betonklods ud frra broen, Langesøvej, der krydset motorvejen mellem afkørsel Blommenslyst og afkørsel Vissenbjerg.

-Vi har allerede nu valgt at gå ud med oplysninger om, hvordan ulykken er sket i håb om, at der er nogen derude, som kan hjælpe med oplyninger, så vi kan finde frem til gerningsmanden eller gerningsmændene. Vi håber, nogen har set noget eller måske ved noget, der kan hjælpe med at finde frem til den eller de skyldige, siger vagtchef Mie Brøchner fra Fyns Politi.

Oplysninger i sagen kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

Motorvejen er i øjeblikket lukket for trafik i retning mod Jylland mellem afkørsel Blommenstlyst og afkørsel Vissenbjerg. Der er etableret omkørsel af Middelfartvej på stedet. Bilisterne må forvente, at der vil været afspærret en rum tid fremover.