Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Arno Rindal Petersen fra Patruljecenter Syd stod for dagens døgnrapport. Han havde ingen indbrud på programmet, men til gengæld var der en række opsigtsvækkende sager.

Søndag klokken 16:45 blev to piger på 15 og 13 år opmærksom på, at en en mand stod mit sit lem blottet i svømmehallen på Vestre Ringvej. Han onanerede eller lavede onanilignende bevægelser med badebuksen trukket lidt ned.

Med hjælp fra personalet og pigerne fandt politiet frem til gerningsmand, der viste sig at være en 40-årig udenlandsk mand, der ikke har adresse i Danmark. Manden blev kortvarigt anholdt, og han skal fremstilles i retten, oplyser Arno Rindal Petersen.

Fredericia AVISEN skrev søndag, at en 31-årig mand fra Odense blev standset på Ullerupdalvej. Den sag er der en opdatering til. Det har vist sig, at den 31-årig mand havde 2,075 kg. hash i bilen og efterfølgende har Fyns Politi ransaget hans adresse og fundet en lille mængde hash.

To 19-årig mænd fra Fredericia blev fredag klokken 17:00 visiteret i visitationszonen på Korskærvej. Det viste sig, at den ene havde en bushammer på sig og den anden havde en peberspray. De sigtes begge for overtrædelse af våbenloven.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer