Et udbrud af corona-smitte på Skovgade Plejehjem i Middelfart har udviklet sig. Efter test af beboerne er 10 af 43 fundet positive med corona, ligesom 3 medarbejdere er smittede. Der arbejdes ihærdigt på at bremse smitten.

Efter en grundig indsats med smitteopsporing og test, viser det sig, at 10 af de 43 beboere på Skovgade plejehjem i Middelfart er smittet med corona. De resterende 33 er testet negativt. Derudover er 3 medarbejdere testet positive, og der afventes podesvar fra yderligere 5 medarbejdere med symptomer.

Sundhedsberedskabet i Middelfart Kommune har de seneste døgn arbejdet intensivt på at få overblik, håndtere smitten og sikre, at driften kan fortsætte. Samtidig er kommunens sundhedsberedskab i kontakt og dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed, der også følger situationen.

Situationen er alvorlig, men ved at omplacere medarbejdere er det lykkedes at opretholde driften og sikre plejen af beboerne.

Besøgsforbud fra torsdag

Torsdag udstedte Styrelsen for Patientsikkerhed efter de første to tilfælde et besøgsforbud for hele Skovgade Plejehjem. Derudover er der blandt andet optimeret på rengøring, og serveringen af varm mad er omlagt fra aften til middag for at frigive ressourcer.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer