Retssagen mod Peter Madsen i den meget omtalte ubådssag er i gang. Anklageren har i dagens retssag fortalt, at Peter Madsens telefon er rekonstrueret og rekonstruktionen underbygger anklagerne.

Fredericia AVISEN talte før retssagen med den fredericianske Forsvarsadvokat Mette Grith Stage. Læs den historie her.

Peter Madsen har i hele forløbet haft skiftende forklaringer, hvilket anklageren pointerede på dagens retsmøde. Til det svarede Peter Madsen, at han denne gang har skiftet forklaring af hensyn til Kim Walls familie.

Anklageren borede under dagens retsmøde i seksuelle motiver, som anklageren mener ligger til grund for Peter Madsens handlinger. I den forbindelse er Peter Madsens telefon blevet rekonstrueret, og her viser det sig, at Peter Madsen har har søgt på ord som halshugning og des lige, hvilket ifølge anklageren er med til at underbygge anklagen mod Peter Madsen.

Peter Madsen forsvarede sig i den forbindelse med, at han er et meget grænsesøgende menneske og vedkender, at han har søgt på Google efter blandt andet halshugning. Madsen fortalte også, at han lever stærkest, når han opsøger ekstreme oplevelser.