Det er U19-landsholdets sidste chance for at teste formen og få detaljerne på plads, når Fredericia og Monjasa Park ligger græs til to testkampe mod Rumænien den 11. og 13. oktober. Næstformand i FC Fredericia, Niels Kruse, er glad for, at netop Fredericia skal danne rammerne om kampene.

– Det betyder rigtig meget for os at være en del af DBU og en del af noget større. Og så betyder det altid noget at være en del af aktiviteterne i Fredericia. Særligt sportsaktiviteterne, siger Niels Kruse, der også tror på lokalt engagement:

– Jeg er ikke i tvivl om, at der kommer en del tilskuere og ser kampene, for der plejer at være stor opbakning til den slags begivenheder her i byen. Og så håber jeg, at vi får snakket med nogle af de mennesker, der kommer, og at sådan et arrangement også hjælper vores lokale fodboldklubber.

Jagten på EM succes

I november drager U19-landsholdet til Malta for at kæmpe om de vigtige EM-billetter, så testkampene mod Rumænien er to betydningsfulde kampe, selvom der ikke er point på højkant. Og Danmark er favoritter til at stikke af med sejren, mener landsholdsspiller Rasmus Kristensen, der huserer på den danske midtbane.

– Jeg synes, vi har vist en rigtig god form og godt spil på det seneste, så jeg forventer helt klart, at vi vinder begge kampe, for vi er stærkere end Rumænien, siger han, mens han glæder sig over hjemmebanefordelen:

– Jeg synes, det er sindssygt fedt, at vi spiller hjemme, og jeg håber på stor opbakning og masser tilskuere, siger den unge landsholdsspiller.

Mød fremtidens stjerner

Det danske U19-landshold har vundet de sidste to venskabskampe mod henholdsvis Norge og Sverige, så det er et mandskab i nordisk topform, og der er derfor god grund til at komme og se holdet.

– Man skal komme og se kampene, fordi det er morgendagens stjerner, der skal spille. De er tæt på toppen af dansk fodbold, og nogle af dem er også tæt på internationalt fodbold. Så det er måske dem, vi kommer til at se mere til i fremtiden, siger Niels Kruse.

Kampen den 11. oktober bliver fløjtet i gang klokken 15, mens kampen den 13. oktober går i gang klokken 19, og begge kampe spilles på Monjasa Park i Fredericia.

Det koster ikke noget at komme ind til kampen, så du kan ganske gratis komme ind og få en fodboldoplevelse og hjælpe fremtidens stjerner godt på vej i deres jagt på EM succes.