Fredericia Håndboldklub træner fortsat, og til torsdagens træningspas var U17-keeperen Magnus Nyegaard indkaldt.

Magnus er en stor knægt, men i denne sammenhæng er han lille. Han bliver matchet med nyudklækkede ligaspillere fra Fredericia Håndboldklub, der i april fik trofæet, der signalerer, at de fra næste sæson har status som ligahold.

Til træningen forsøgte Magnus at være sig selv, og gøre det, som han er vant til på Lars Frederiksens U17-mandskab, men oplevelsen var speciel for ham.

“Jeg kan godt mærke, at det ikke bare er ét trin op for mig og at der er meget at arbejde med, hvis jeg i fremtiden skal have en fast plads på holdet. Som træningen skred frem følte jeg mig mere og mere tilpas, selvom skudene var hårdere og mere præcise end jeg er vant til,” siger Magnus Nyegaard og fortsætter:

“Jeg er meget stolt over, at der er blevet set min vej og det giver mig helt sikkert mere blod på tanden. Det giver også den ekstra lyst til at træne benhårdt i sommerferien.”

Til dagligt vogter Magnus målet på FHKs U17-hold, som også har gang i træningen frem mod den kommende sæson, hvor der satses på årgangen med cheftræneren Lars Frederiksen.

“Det er fedt, at FHK tænker på os unge talenter og det at jeg er med til ligatræningen er med til at understrege det. Jeg glæder mig meget til næste sæson, hvor jeg håber, at der vil blive set min vej i de sjove kampe, hvor vi forhåbentligt er med i ligaen efter jul,” forklarer Magnus, der til dagligt læser til tømrer, men drømmen er klar for den unge keeper:

“På kort sigt håber jeg, at jeg kan bide mig fast som en profil på vores U17-hold, og så håber jeg, at jeg kan få flere træninger med ligaholdet. Det er virkelig godt for min udvikling at blive matchet på det. Ellers håber jeg, at jeg kan tilspille mig en ligakontrakt på sigt og blive professionel,” udtaler Magnus Nyegaard.

17-årig Magnus Nyegaard har spillet det meste af sin ungdomskarriere i FHK.

http://bit.ly/sofielindelecture