Vagtchef Torben Møller fra Sydøstjyllands Politi stod for dagens sidste døgnrapport. Der har bl.a. været tyveri ved et bilhus på Vesterballevej i Snoghøj og så skal vi også til Kolding, hvor der har været indbrud i en campingvogn.

– På Vesterballevej i Snoghøj, Fredericia Kommune, får vi i formiddags en anmeldelse om tyveri ved et bilhus. Der stjålet elektronik fra to personbiler, og forbrydelsen er sket mellem kl. 22.30 i går til kl. 6.15 denne morgen. Elektronikken er stjålet fra en Volkswagen og en Skoda Citigo. Mere har vi ikke at fortælle til denne sag lige nu, men vi søger vidner, så hvis nogle har set eller hørt noget, så kontakt os, siger Torben Møller og slutter:

– Vi får endnu en anmeldelse om tyveri af elektronik. Denne gang fra en campingvogn i Kolding Kommune. Udover den stjålne elektronik, er der også stjålet møbler fra campingvognen. Indbruddet formodes at være foregået indenfor de sidste seks dage, altså fra d. 20. februar kl. 12 til i dag kl. 11. Campingvognen er lokaliseret på Cedervej og vi søger igen vidner, der kunne have set eller hørt noget. Kontakt os, hvis I ved noget.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer