Imens den store festdag i Fredericia i går løb af stablen, var der også en partybreaker i Fredericia. Hos Kop og Kande oplevede Lise Møller, Helle Høyer og personalet at få stjålet barbermaskiner for i alt 8500 kr. Videoovervågningen fandt tyven.

Mellem 18.00-18.30 i går var der tyveri i Kop og Kande. En stålvejer, som var bundet godt fast, var blevet løst, og herfra var fire Braun og Philips Barbermaskiner blevet stjålet. De havde en værdi af i alt 8500 kr.

“Det var godt nok en træls oplevelse. Vi havde haft en fantastisk aften, der var så god en stemning i byen, og så kommer der en, og ødelægger det hele,” siger Lise Møller fra Kop og Kande og fortsætter:

“Vi gik i dag i gang med at se vores videoovervågning efter. Vi vidste ikke, hvornår det var sket, men vi havde en formodning om, hvem det kunne være, da vi fra andre butiksdrivende var blevet advaret mod personen. Han havde også været i butikken flere gange i går.”

“Skæbnen ville, at det netop var den person, og i dag var han så i butikken igen. Jeg var ved at ekspedere en kunde, men måtte sige til kunden, at jeg var nødt til at følge gerningsmanden. Jeg fik bekræftet fra videoovervågningen, at det var ham, der var skyldig. Vi fulgte ham over i Fredericia Isenkram, hvor han også nåede at hapse et par småting. Vi fik Politiet til at komme, og de så vores videoovervågning, hvorefter de overtog personen,” uddyber Lise Møller.

“Vi er utrolig glade for, at vi har vores videoovervågning, men også, at vi er gode til at passe på hinanden, og holde sammen i byen”, slutter Lise Møller til Fredericia AVISEN.