Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Indbrud i lejlighed på Indre Ringvej

I perioden fra onsdag til søndag har der været et indbrud på Indre Ringvej. Her er en hoveddør formentlig blevet sparket ind. Det er endnu uvist hvad der er stjålet.

Stort indbrud på Skærbækværket

Omkring klokken 7 søndag morgen indløb der en anmeldelse til Politiet om et igangværende indbrud på Skærbækværket. Dette viser sig at være sandt, for da Politiet ankommer til stedet tager de to ud af de tre formodede gerningsmænd på fersk gerning. Mændene havde gjort klar til at tyveri af flere varebiler fyldt med værktøj.

De to mænd blev anholdt og sigtet, men er løsladt igen. Der efterforskes fortsat, i håb om at afdække hvem den sidste gerningsmand er.

Spirituskørsel i Prinsessegade

En 61-årig mand fra Fredericia blev i weekenden stoppet i sin personbil på Prinsessegade. Manden blev testet positiv i en alkometerprøve, og måtte derfor forbi til en blodprøve.

Kørsel uden førerret

Både på Vejle Landevej og Søndermarksvej har der i weekenden været kørsel uden førerret. På Vejle Landevej var en 37-årig mand fra Fredericia på tur i sin personbil, men turen gik altså ikke længere. På Søndermarksvej er der tale om en 22-årig mand, der ligeledes ikke havde et kørekort.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

www.fcfredericia.dk