Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard stod for dagens pressebriefing, og han kunne fortælle om en række indbrud. I Sandalparken i Fredericia har der været indbrud mellem fredag klokken 05:45 – 17:30. Der er opbrudt et stuevindue, og man er stukket af via en terassedør. Man har stjålet seks stole, smykker, et kamera, en bærbar computer og en iPad.

På Finsensvej i Taulov har der ligeledes været indbrud. Det er sket mellem torsdag klokken 16:00 – 17:30, hvor badeværelsevinduet er blevet opbrudt. Der har også været indbrud på Asser Jensens Vej mellem fredag klokken 16:00 – 22:40 har opbrudt soveværelsevinduet, og stjålet en mobiltelefon, smykker, armbåndsur og pc. 

Det sidste i rækken er et forsøg på indbrud på Thorsvej mandag klokken 03:02, hvor man forsøgte at opbryde et vindue med et koben, men to personer blev råbt an og forlod stedet. Den ene er en mand på ca. 25 år, 170 cm høj, spinkel af bygning, var iført mørkt tøj, et sort tørklæde og en sort kasket. Den anden person beskrives ifølge Finn Ellesgaard som en med mørkt tøj.

De resterende hændelser på døgnrapporten er færdselssager. Søndag klokken 03:10 blev en 26-årig fredericiansk mand bragt til standsning i Dronningengade, og det viste sig, at han ikke havde førerret. På Venusvej ved Føtex blev en 45-årig mand fra Fredericia bragt til standsning. Han kørte bil i frakendelsestiden, og det blev han sigtet for.

På Egeskovvej standsede politiet fredag klokke 17:29 en 29-årig mand fra Fredericia. Det viste sig, at han kørte påvirket af euforiserende stoffer. 

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer