Ufatteligt at de radikale og venstreorienterede partier forsat taler om danske børn i flygtningelejre. De er ikke danske, deres ”forældre” har taget et ufornuftigt fravalg af Danmark hvilket også gælder for Deres børn og især de der er født med en ISIS kriger som fader.

Når børn og voksne for den sags skyld, i disse lejre har traumatiske symptomer og sygdomme, mentalt som fysiks er dette beklageligt, men det er en følge af de handlinger forældrene har taget.

Hvorfor forherliger de ovennævnte partier disse personer?

Det anslås, at der var omkring 50.000 tyskerpiger i Danmark under besættelsen, men eksperterne er usikker på tallene. 5.500 børn er blevet registreret med en tysk far, men undersøgelser har vist, at tallet nærmere er 10.000. Indtil for nylig var oplysningerne om faderskabssagerne i disse arkiver lukket land, også for de pågældende børn.

Disse mødre blev på det groveste udskammet i fuld offentlighed og deres børn fik prædikater som horeunger, naziunger, naziyngel, drageyngel, Tyskerbørn i bedstefald krigsbørn, men alle enedes om de var avlet i hor. I tiden efter krigen havde Tyskertøserne /feltmadrasserne en vigtig rolle som skurke. Først mange år senere blev synet på disse kvinder mere nuanceret.

Uden personligt erfaring, men med baggrund i fortællinger fra egne forældre og andre nulevende kan man gisne til de udfordringer krigen og samarbejdspolitikken gav den danske befolkning. Måske endda forstå frustrationen over for de kvinder der forelskede sig i en Tysker, der ikke nødvendigvis var nazist.

Men ingen af Tyskertøsene rejste til udlandet for at modarbejde danske interesser, de der modarbejde danske interesser mest var regeringen, der dog fik holdt Nazi partiet uden for magt.

Modstandskamp og terrorisme kan ikke sammenlignes, at samarbejdspolitikken skulle have hjulpet frihedskampen, var modstandsbevægelsen ikke enig i. At rejse ud af Danmark for at bekæmpe Danske værdier burde vi alle være enige i er uværdigt og nederdrægtigt. Endnu værre er det at prøve at vende til bage til det samfund man vendte ryggen, for fremover at leve af systemet.

Om udskamning af Tyskertøse var berettiget må den enkelte vurdere med sin egen samvittighed, men en forherligende hjælpeindsats for ISIS og deres ”yngel” hører ingen steder hjemme.

kære statsminister, en officiel undskyldning til Danske Krigsbørns Forening er på sin plads, vurder grundigt den landsskadelige virksomhed det er at hjemtage ISIS børn.

Nye Borgerlige ønsker ikke at udskamme ISIS tøser. Vi ønsker bare dem og deres ikke hjem, men gerne hen hvor peberet gror eller andet eksotisk sted.

Anden verdens krig er overstået, Tyskland er en god handelspartner og turistindustrien har stor glæde af vore sydlige naboer, vi bærer ikke nag, det var en anden tid, kultur og politiks situation i hele Europa.

ISIS bliver ingen af delene, de er regulære banditter og terrorister, deres sympatisører fortjener ingen plads i Danmark.

Poul Rand, Calvinsvej 34. 7000 Fredericia
Lokalformand Nye Borgerlige i Fredericia

Følg
Notikation om
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
1 måned siden

Kære Poul Rand
Nu er det klart, at du ikke forstår så meget, og at du følelseskold og uempatisk.
Magen til had har jeg ikke set før.
Det virker som om det er trukket lige ud af NB. Had og nedværdigende tale.
Jeg havde på fornemmelsen, at du er fyldt med had, men jeg vidste ikke, at det er så slemt.
Gå til læge og få noget medicin!

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
1 måned siden

Nu læser jeg også, at Pernille Vermund ikke mener, at loven skal overholdes, hvis den går hende imod, men siger loven det samme som hende, så skal den holdes.
Hvor utroværdig og ødelæggende for al moral, kan det være.
Hvis det er den måde NB tænker på her i Fredericia, så håber jeg inderligt, at man vender ryggen til dem. Man kan tvivle om de vil noget fornuftigt overhovedet andet end sig selv. Men de er vel egentlig ret uinteressante?

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
1 måned siden

Kære Poul Rand
Det ser ud til, at du tror, at alting forsvinder blot man skælder ud og vender ryggen til. Det skulle du dog vide med din alder, at ikke dur.

Karen Møberg
Karen Møberg
1 måned siden

Kan kun medgive NB ret, at børn som nu er teenage i disse syriske flygtningelejre er så hjernevasket, at det bliver svært at normaliserer dem, efter at have hørt de ældste udtale sig fra lejren, hvad deres fremtidsmål er, nemlig at gøre verden til et kalifat, og de vil kæmpe for det. Er det den verden vi vil aflevere til vore børnebørn? Når børnene så får adgang til Danmark, skal de vel forenes med deres forældre eller en af dem, for deres opdragelse er vel en forældreopgave og ikke samfundets? Det er et hån mod de internationale styrker, der har kæmpet mod terror, at skulle hente personer til Danmark, som direkte har vendt Danmark ryggen og kæmpet mod det land de engang flygtede til for at få hjælp.