Fire kunstnere fra Barmstedt udstiller i oktober måned i Middelfartsalen på KulturØen.

Middelfart har været venskabsby med tyske Barmstedt i næsten 30 år og udvekslingen af kunst og kultur har altid været en bærende del af de to byers lange venskab. 
 

Fra akryl til mixed media
Sidste år var en gruppe lokale kunstnere på besøg i Barmstedt i forbindelse med ‘Dänische Wochen’ og lørdag den 6. oktober følger så et genbesøg, hvor fire kunstnere fra Barmstedt gæster Middelfart. Det sker i form af en udstilling i Middelfartsalen på KulturØen, hvor Freddy Rode, Gudrun Thieseman-Gertz, Tamara Metzger og Michaela Berbner ved hjælp af meget forskellige udtryk og teknikker, fra acryl og kul til mixed-media, tager fat i forholdet mellem mennesker og natur.
 

Givende udveksling
Birthe Petersen fra Vestfynske Kunstnere er med til at planlægge det tyske kunstbesøg. Hun glæder sig til udstillingen:
 

“Jeg er sikker på, det bliver en flot udstilling. De tyske kunstnere er meget begejstrede for lyset i Middelfartsalen og vil udnytte det i deres ophængning. Jeg er sikker på, at mange vil lade sig inspirere af de udstillede billeder. Som forening glæder vi os over venskabet mellem de to byer og ser frem til flere nye oplevelser og en fortsat givende udveksling af inspiration og kunst.”
 

Udstillingen er arrangeret af Vestfynske Kunstnere og Middelfart Kultur & Bibliotek, og har fernisering den 6. oktober, klokken 15, men udstillingen kan opleves helt frem til den 24. oktober alle dage fra kl. 10-22. 

Annonce