Fredag den 12 maj kl. 14,00 vil der blive afholdt officiel indvielse og åbenthus på det nye foreningshus på Korskærvej 27 i Fredericia. Efter en gennemgribelig renovering og ombygning kan foreningshuset nu vises frem for offentligheden.

Foreningens huset på Vendersgade 32 har siden 1975 været tyrkiske borgers samlingssted her i Fredericia kommune. Efter som medlemstallet og aktiviteter begyndte at stige, var huset bleven for småt med kvadratmeterne.
Derfor faldt valget på Davidsen og Partners gamle bygning på Korskærvej 27, som var store nok til at rumme alle aktiviteter.
Huset fik en ansigtsløftning både inde og udvendig og i dag klar til at huse bla. bederum, miljøer for kvinder og unge, mødefaciliteter, cafe samt et tjeneste/vagtbolig.

Fredag den 12 maj fejres åbningen med taler og der vil være opvisning af tyrkiske folkloredans, mad fra den tyrkiske køkken, udstilling af tyrkiske kvinders håndarbejde.
Der vil også være aktiviteter for børnene i form af hoppeborg, slushice, popkorn, ansigtsmaling og meget andet.

-Alle er velkommen til at komme og se huset indefra og smage lækker mad fra den tyrkiske køkken, oplyser Turan Savas på vegne af Den tyrkiske kulturforening i Fredericia.