Den Tyrkiske Kulturforening i Fredericia vil gerne hjælpe andre i denne krisetid. Endvidere er det Ramadan, og her gør man meget ud af, at man hjælper hvor man kan – så det har bestyrelsen nu valgt at gøre. Tre forskellige samlingssteder for udsatte får nemlig alt den pizza de kan spise.

“Foreningens bestyrelse er blevet enige om at ville gøre en god gerning i disse krisertider for folk der har behov. Vi har undersøgt hvem det kunne være, for samtidig med at vi hjælper mennesker der har behov for hjælp, så vil vi også støtte vores erhvervsliv i Fredericia, specifikt de erhvervsfolk der i forvejen støtter foreningen”, fortæller bestyrelsesmedlem Turan Savas til Fredericia AVISEN.

“Det er endt med, at frivillighuset, varmestuen og en forening i medborgerhuset i Korskærparken, der har vi lavet aftale med de tyrkiske pizzeriaer i Fredericia. Det drejer sig omkring cirka 100 pizzaer. Vi er i Ramadanmåneden. Der skal man også være god ved sine medmennesker og hjælpe folk der er i nød. Vi gør to gode gerninger på en gang, vi hjælper folk der er i nød, men vi hjælper også vores erhvervsliv. Så lever vi også op til det vi skal leve op til i Ramadanmåneden”, forklarer han.

Modtagere: Det glæder brugerne

“Vi ved ikke helt hvordan de tager imod det, for det er først i morgen det bliver en realitet. Men vi har fået 25 pizzaer, som vi kan donere til trængende. Der har vi taget udgangspunkt i værestedet Hytten, og så har vi doneret til nogle familier som vi ved er presset økonomisk. De personer der er omkring og de der har fået at vide at de får en pizza de er glade for det. Det er rart at vide, at nogen viser omsorg for dem”, fortæller Kasper Søstrøm Müller, projektchef for helhedsplanen i Korskærparken og Sønderparken.

“Vi synes det er et flot initiativ af Tyrkisk Forening, hvor de støtter både erhvervsliv og giver et skulderklap. Vi prøver at fordele det så bredt som muligt, så vi rammer på tværs af både etnicitet, alder og sådan. Vi har også været i dialog med flere af vores fremskudte medarbejdere, så vi får givet det til de rigtige familier. Vi har heldigvis en række sociale medarbejdere, der ved hvem der har brug det”, fortsætter han.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer