Tidligt søndag eftermiddag gæstede TV 2 Vejret Julebyen på Rådhuspladsen. Der skulle optages til udsendelsen klokken 17:55, og det fik fredericianerne hen i Julebyen, hvor der blev hygget sammen med blandt andet Julemanden.

“Han har meldt sin ankomst til klokken 13:10.” Sådan sagde by og eventkoordinator for Fredericia Shopping, Karina Wærnskjold, da hun så jeg kom gående.

Hun henviste til vejrmanden Søren fra TV 2 Vejret, som ville komme med vejrkanen, som TV 2 har døbt deres julebil, som de kører rundt i til forskellige byer frem til d. 23. december.

TV 2 Vejret gæstede i går i Nyborg, og Søren fortalte, at det er meningen han skal komme rundt i hele Danmark. Alt lige fra Skagen, Læsø, og til storbyer som Aarhus og Odense.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Søndag var turen kommet til Fredericia, hvor Søren tog opstilling med vejrbilen foran juletræet i Julebyen.

Søren fra TV 2 Vejret delte smagsprøver ud af snebolde fra Tom’s. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Da Søren parkerede bilen tiltrak han straks opmærksomhed. Med sig havde han flyers, hvorpå der stod, at man kan vinde 1000 snebolde fra Tom’s. Søren havde også smagsprøver med, og jeg skulle hilse at sige, at de smager himmelsk, efter selv at have fået en.

For at vinde de 1000 snebolde skulle man tage et billede med vejrbilen, og bruge sine kreative evner. Efterfølgende skulle man lægge sit billede ind på TV 2 Vejrets Facebook-side eller Instagram med hashtagget #vejrbilen.

Dagens “Vejrkane” billede bliver offentliggjort på Facebook, og mange af de billeder, der kommer ind, biler vist på TV. Vinderen af de 1000 snebolde trækkes d. 23. december, hvor der trækkes lod blandt alle de billeder, der kommer ind.

Julemanden delte karameller ud til børnene, som også fik en krammer, hvis de ville have det. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Søren var i julebyen i en halv times tid, og alt imens han var der, var der hyggeligt. Julemanden delte blandt andet karameller ud til børnene, og tog sig tid til at hygge om dem også.

Der var mennesker i alle aldre, som ville hen foran Vejrkanen og få taget et billede. Blandt andet var der flere børn, som tog julemanden med sig derhen, og fik sig et billede foran den flotte bil.

Juletoget var fyldt til bristepunktet. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Alt imens julemanden og vejrbilen var trækplastret, var der også tid til at hygge i boderne i Julebyen, hvor man kunne få noget at varme sig på. Flere børn benyttede også muligheden for at tage en tur med Juletoget rundt i byen.

Efter en halv time i Julebyen kørte TV 2 Vejrets vejrmand, Søren, videre og havde det materiale, som han skulle bruge til dagens udsendelse, som kommer klokken 17:55.

https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce