FIFA VM-fodboldslutrunden i 2026 er for første gang udvidet til 48 hold og foregår især i USA. Der spilles også kampe i Canada og Mexico – 40 år efter Danmarks første VM-slutrunde i netop Mexico

Når FIFA VM gennemføres i 2026, kan slutrunden følges på TV 2 og DR. Det står klart, efter at de to danske public service-virksomheder har købt VM-rettighederne hos det internationale fodboldforbund, FIFA.

Dermed sendes både VM-slutrunderne 2022 og 2026 samt EM-slutrunderne 2024 og 2028 på TV 2 og DR.

– Gennem tiden har vi fejret mange store sportsbegivenheder sammen med danskerne, og det er en stor glæde, at vi nu kan føje endnu en VM-fodboldslutrunde til rækken af store samlende events, som fortjener at blive vist på de danske public service-stationer, siger TV 2s administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen, og fortsætter:

– I kampen med andre streamingtjenester er det vigtigt for TV 2 at kunne bevare sin gennemslagskraft. Det sker blandt andet ved at investere i stor sport og dermed dele de store sportsfællesskaber med danskerne – altid kombineret med en solid journalistisk dækning, som er det, vi er gode til, når disse events løber af stablen. Landsholdet vender i 2022 tilbage til TV 2, og det er skønt også at have verdens største fodboldbegivenhed, VM, at se frem til i både 2022 og nu også i 2026.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer