FC Fredericia spiller onsdag aften på udebane mod HB Køge. Placeringen i top-6 skal forsvares, men kræfterne skal også fordeles rigtigt i et stramt kampprogram.

https://www.vinmedmere.dk/

Fredericianerne spillede senest 1-1 på udebane mod Vendsyssel i søndags, og nu gælder det endnu en kamp, der spilles på Capelli Sport Stadion, hvor der er kunstgræs. Derfor trænede FC Fredericia tirsdag i KFUM Parken på kunstgræsbanen.

»Der er mange forskellige stadions, men de danske stadions er blevet af så god kvalitet, at forskellen er minimeret, også i 1. division. Det er klart, at man løber lettere og bolden glider hurtigere og hopper ikke mærkeligt. Spillet går lidt hurtigere, så presset skal times lidt bedre,« siger FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, om forskellen på at spille på almindelige græs og kunstgræs.

Spørgsmålet er så, hvordan det passer FC Fredericia at spille på kunstgræs, når det ikke er noget, der sker hver dag og i hver uge?

»Jeg tænker, at det passer alle hold godt. Den her generation af spillere er vokset op med kunstgræs, så ingen har problemer med det. Det er heller ikke noget problem med at gå fra græs i søndags, til kunstgræs onsdag og græs igen lørdag. Det skal vi nok klare. Spillerne har prøvet det så mange gange, at vi ikke italesætter det,« siger Michael Hansen.

I søndags spillede FC Fredericia mod Vendsyssel. Til det opgør var FC Fredericia uden flere spillere, men Hansen melder om en god forfatning i truppen.

»Det ser godt ud. Vi har fået evalueret og vendt det vi skulle og trukket lærdommen ud vi skal bruge mod HB Køge. Der er god gejst og vi skal have fordelt kræfterne rigtig,« siger Michael Hansen.

FC Fredericia skrev i fredags kontrakt med Justin Shaibu. Han kunne ikke få debut i søndags mod Vendsyssel, da formaliteter med papirerne ikke var gået i orden, men det er de nu.

»Det hjælper altid. Det er det vi går efter, at vi kan træne godt, men selvfølgelig også fordele kræfterne rigtigt. Derfor er det dejligt, når også Oggesen er kommet tilbage,« siger Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

I søndags var FC Fredericia uden Tobias Anker, Dennis Høegh, Steven Enna, Joachim Wagner, Agon Mucolli og Elias Olafsson, mens Anders Holvad og Erik Nissen, der sad på bænken, heller ikke var på toppen, og den situation er der ikke ændret det store på.

»Det er ikke gået særlig lang tid siden. De skranter stadig, og vi arbejder hver dag på det, og det er en proces i forhold til, at vi spiller lørdag igen. Vi tænker flere kampe frem, men den vigtigste kamp er den næste,« siger Michael Hansen og kommer ind på, hvad HB Køge er for en størrelse:

»Det er et godt hold. De har gode individualister, og det kan give os problemer, men de kan også give os åbninger, hvor vi har vores styrker,« siger Michael Hansen.

Der er kampstart mellem HB Køge og FC Fredericia klokken 19:00.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer