Taulov-Skærbæk Idrætsforenings seks afdelinger har fået nogle penge på kistebunden efter, at de har modtaget 72.168,93 kroner.

Mørkets var på vej frem onsdag aften, da Bente Præst, der er næstformand i TSIF, mødtes med Kenneth Ørvad, ved Elbohallen i Taulov. Efterfølgende gik turen ned til kunstgræsbanen, hvor der var liv i baggrunden for ivrige børn, der trods mørkets frembrud og en kold tid, stadig ville spille fodbold. Det er netop et af formålene med banen, da tendensen er, at der spilles fodbold udendørs hele året rundt.

I alt består TSIF af en fodbold-, håndbold-, gymnastik-, billiard-, skydning- og BMX-afdeling, og midlerne kommer alle afdelingerne til gode. Bente Præst fortæller, at pengene eksempelvis kan bruges på mere belysning ved kunstgræsbanen eller materialer, der kan bruges i den enkelte forening, og i den henseende falder pengene på et tørt sted. 

Det har været et svært år for mange foreninger med coronanedlukningen, og det har kostet flere foreninger på indtægtssiden. Derfor bekommer pengene TSIF vel, og i den henseende gør et bestemt ikke noget, at SuperBrugesn og OK har spædet ekstra til, hvilket betyder, at beløbet er 30 % større i år.

Beløbet, der er doneret fra OK og Super Brugsen, er forekommet via OK benzin- og dieselkort som er tilknyttet TSIF. Det udløser fem øre pr. Liter hver gang, at man tænker, og har man derudover OK-el eller bruger OK-mobil giver det henholdsvis fem eller ti øre ekstra så TSIF kan få i alt op til 15 øre pr. liter.

– Vi er rigtig glade for at støtte lokalsporten, hvor pengene gør en stor forskel. Det er vigtigt for os at være en del af lokalsamfundet, og derfor finder vi donationen naturlig, siger Kenneth Ørvad.