USA’s 45. præsident, Donald J. Trump, har forladt Det Hvide Hus for sidste gang. Det viser billeder fra det hus, der har været hans bolig de sidste fire år. Han forlod bygningen i Marine One, der er præsidents helikopter kl.8.15 lokal tid – 14.15 dansk tid.

Senere i dag indsættes Joe Biden som USA’s 46. præsident.

Læs også:

Donald Trump forlod bygningen sammen med sin hustru, Melania Trump. Han talte kort med de fremmødte journalister, inden hans personlige stab bar en række kufferter. Helikopteren flyver nu til Andrews Air Force Base, nær Washington, D.C. Her ventes det, at Donald Trump kommer med en afskedstale, inden han skal på en sidste tur med Air Force One. Kilder tæt på præsidenten fortæller også, at talen bliver holdt uden manuskript. Ifølge amerikanske medier sætter Air Force One kursen mod Trumps resort i Florida.

Som fortalt tidligere, så er det en tradition, at den siddende præsident deltager i den kommende præsidents indsættelsesceremoni, men Donald J. Trump har gjort det klart, at han ikke deltager i demokratens Joe Bidens indsættelse, der finder sted kl.18.00 dansk tid.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer