Den lille troldmand på FC Fredericias hold, Agon Mucolli, var et af lyspunkterne i fredericianernes nederlag på 2-1 til Vejle.

Generelt levede FC Fredericia ikke op til det niveau, som der blev leveret på i Vendsyssel-kampen. Der blev fightet og gået til den som det forventes, men det tekniske niveau var ikke op til den standard, som man efterhånden er blevet vant til FC Fredericia leverer.

https://www.vinmedmere.dk/

Håndbremsen var trukket, og gearkassen blev først sat op i femte gear, da lokummet brændte allermest på ved stillingen 2-0 til Vejle. Det kastede en reducering af sig, da Agon Mucolli scorede efter en dødsboldssituation, men trods flere nærgående forsøg i slutningen af kampen ville bolden ikke ind.

Derfor endte FC Fredericia med at tabe opgøret til vejlenserne, der nu har ti point ned til både Viborg og FC Fredericia.

Se her Fredericia AVISENs karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (4): Målene kunne Nybo ikke gøre noget ved. Et skud, der ændrer totalt retning, da det blev rettet af og et straffespark, er ikke noget man kan forvente han redder.

Jacob Buus (4): Ikke den bedste kamp af den aggressive back. Forsvarsspillet var fint, men indlæggene og pasningsspillet var ikke i top.

Erik Nissen (02): Virkede meget usikker i forhold til hvad han plejer. Boldomgangen og placeringsevnen plejer at være i top for stopperen, men det var den ikke mod Vejle.

Mathias Johannsen (4): I forhold til Vendsyssel-kampen ramte “Malte” heller ikke helt samme niveau. Dog ikke så usikker som Nissen.

Nicolaj Ritter (7): En af de bedste FC’ere på dagen. Bidrog godt defensivt og offensivt. Eneste mangel var i enkelte situationen på hjørnespark, hvor sparket ikke var helt i top.

Victor Torp (02): Højt at flyve dybt at falde. Særligt i første halvleg virkede Torp ude af fatning, hvilket måske også skyldes, at han blev brugt på en anden måde end han plejer. Manglede “skraldemand” Ege ved sin side. Spillede sig op i anden halvleg og burde have udlignet på et af de tre frispark lige ude foran feltet.

Mathias Gertsen (02): Ikke den bedste kamp af kreatøren, der slet ikke fik sat pasningsspil til at fungere. Fik et hurtigt gult kort, hvilket måske også var grunden til han blev taget ud i stedet for Torp.

Kristian Kirkegaard (02): Blev ofret i pausen. Det var ikke fordi han var markant dårligere end holdkammeraterne, men noget skulle der ske, mente Jonas Dal. Det endte med at gå udover Kirkegaard.

Dennis Høegh (4): Anfører i fraværet af karantæneramte Christian Ege. Høegh gik forrest i duellerne, og kæmpede generelt godt, men det spillemæssige niveau ramte ikke toppen.

Agon Mucolli (7 – Man of the Match): Den lille kantspiller var den farligste for FC Fredericia og fik også scoret den enlige kasse. Bidrog ligesom mod Vendsyssel også med gode returløb.

Steven Enna (4): Fik ikke meget at arbejde med, men ved enkelte lejligheder stak han næsen frem og var lige ved og næsten.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

___

Indskiftere:

Anders Holvad (UB): Fik ikke sat sig aftryk på kampen, selvom han kom ind i pausen. 

Andreas Oggesen (UB): Har været skadet og er på vej tilbage. FC spillede markant bedre, da “Ogge” kom ind og hvis fysikken tillader det starter han formentlig inde mod HB Køge.

Henry “Uzo” (UB): Den vævre back blev sat ind i de sidste ti minutter, og i overtiden var han tæt på at prikke bolden i mål.

Lukas Enevoldsen (UB): Kom ind i en sidste satsning som en ekstra targetmand, men det gav ikke noget afkast.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer