Himmerigskov er navnet på den paradisiske urtehave, som Mette og Rainer Gassner, der står bag den Michelinstjerne belønnede restaurant i Fredericia, bl.a bruger til at berige deres fantastiske kreationer i køkkenet. Derfor faldt det naturligt at kalde den nyeste gin, lavet i samarbejde med Trolden Destilleri, for ‘Himmerigskov Gin’.

Restaurant Ti Trin Ned tilhører en lille, eksklusiv klub med kun 26 medlemmer i Danmark, der har fået tildelt én eller flere af årets eftertragtede Michelinstjerner. Med dette in mente har Trolden Destilleri gjort sig ekstra umage for at finde de helt rigtige botanicals – der er en fællesbetegnelse for krydderurterne, bærrene og alle ingredienserne i en gin. Foruden enebær, der udgør hovedbestanddelen i alle gin, faldt valget på så spændende og usædvanlige emner som solbærskud, ærteskud og bronzefennikel samt andre urter, det man være op til ginelskeren at snuse sig frem til. Lasse Højer Jespersen og Jonathan Gouveia, der er tjenere på Ti Trin Ned, har været bindeled mellem Himmerigskov og Trolden under hele forløbet og guidet smagen i den rigtige retning for restauranten.

‘Himmerigskov Gin’ kan naturligvis smages dér, hvor idéen opstod, nemlig på restauranten i Toldkammeret 9 i Fredericia, hvor køkkenchef og ejer Rainer Gassner selv har kreeret en passende tonic til oplevelsen. På Trolden Destilleri & Bryghus har enkelte flasker fået lov at stå til gin connaisseuren, ligesom en udvalgt skare af vinhandlere har fået den på hylderne. Hver enkelt flaske er håndnummereret og forseglet med lak. Der er kun aftappet 330 flasker i alt.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer