FC Fredericia vandt årets første træningskamp, der var mod 2. divisionsholdet Middelfart Boldklub, som blev besejret med 3-1. Efter en intens indledning på kampen med tre mål faldt kampen i kvalitet. Særligt anden halvleg bare præg af, at der blev skiftet en del ud og prøvet forskelige ting.

Middelfart havde forud for kampen spillet en testkamp mod AC Horsens og havde til kampen en større trup til rådighed end FC Fredericia, der til opgøret var uden Mathias Johannsen, Anders Holvad, Steven Enna og Andreas Oggesen, og det gjorde truppen tynd. Bænken til kampen bestod af Alexander Nybo, Tobias Anker, Kristian Kirkegaard og Mikkel Knudsen, og det gjorde, at startopstillingen bestod af følgende:

Elias Olafsson
Alexander Jensen – Erik Nissen – Christian Ege Nielsen – Nicolaj Ritter
Mathias Gertsen – Raphael Onyedika
Christian Tue – Dennis Høegh – Agon Mucolli
Justin Shaibu

https://www.vinmedmere.dk/

Kampen startede hektisk. To minutter inde i opgøret blafrede netmaskerne for første gang, da Erik Nissen sendte bolden i eget net, men linjedommeren havde flaget oppe og vinkede offside, men det blev startskuddet til, hvad der var i vente. Blot et par minutter senere blev FC Fredericia tilkendt et frispark på kanten af feltet, og det sparkede Christian Tue direkte i mål i det korte hjørne. De tilstedeværende på træningsbanen i MG&BK, så paf ud efter en perle af et mål fra den offensiv FC Fredericia-spiller.

FC Fredericias føring blev fordoblet efter otte minutter, da Justin Shaibu slog til og bragte FC Fredericia foran 2-0, men Middelfart reducerede efter 12 minutter og så var kampen igen tæt. Af en træningskamp at være blev der generelt gået til stålet, og det afspejlede sig også ved flere lejligheder, hvor spillerne var oppe at støde.

Shaibu var igen tæt på efter 24 minutters spil, da Agon Mucolli brød igennem i venstre side og efter lidt tilfældigheder havnede bolden hos Shaibu, der burde have scoret igen, men hans forsøg blev reddet på stregen af en Middelfart-spiller. I stedet var Middelfart ved at udligne efter 35 minutter, da Elias Olafsson kiksede et opspil og det gjorde, at Middelfart fik chancen for at score i tomt mål, men ind kom bolden ikke.

Imellemtiden havde FC Fredericia skiftet ud helt efter planen. Ud var gået Erik Nissen og Christian Tue, der blev erstattet direkte på deres positioner af Mikkel Knudsen og Kristian Kirkegaard, men det var en anden spiller, der stjal fokus inden første halvleg var forbi. Agon Mucolli fik bolden i feltet og med et venstrebensspark kanonerede han bolden op i nedtaget til pausestillingen 3-1.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Pausen benyttede begge hold til at skifte. FC Fredericia satte Tobias Anker på banen i stedet for Justin Shaibu, og det satte gang i en større rokade, der blandt andet sendte Ege op på midtbanen og Onyedika ned i midterforsvaret. På top var det Dennis Høegh, der skulle forsøge at true Middelfarts defensiv, men hvor første halvleg var begivenhedsrig, så skete der ikke det store i anden halvleg. 

Middelfart formåede ikke at presse FC Fredericias defensiv, og på den sidste tredjedel manglede FC Fredericia skarphed. Mathias Gertsen forsøgte sig blandt andet efter en times spil, og kort tid efter blev han pillet ud til fordel for Christian Tue, men det ændrede ikke på kampbilledet. Der skete ikke det store før i slutningen af kampen, hvor både Raphael Onyedika og Kristian Kirkegaard havde store chancer, der burde være blevet sparket i mål, men det skete ikke, og derfor endte kampen 3-1 til FC Fredericia, som skal i aktion på fredag i næste uge, hvor modstanderen er Skive i KFUM Parken.

Nyt blod på vej?

Efter kampen talte vi med FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, der evaluerede på kampen, men vi spurgte ham også indtil hvor stort et ønske han har om tilgang før transfervinduet lukker. Særligt taget skaderne og afgangene af Lukas Enevoldsen og Henry Uzo i betragtning.

»Det er ingen tvivl om, at vi er blevet to mindre og så må vi se hvad der kan lade sig gøre, men vi skal spille med dem vi har træne med dem vi har, og om der kommer nul, en eller to må vi se,« siger Michael Hansen.

Se hele indslaget med FC Fredericia-træneren øverst i artiklen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer