FC Fredericia er uden sejr i de tre seneste kampe i NordicBet Ligaen. Det er dog ikke noget, der får alarmklokkerne til at ringe hos midtstopperen Erik Nissen.

Søndag skal FC Fredericia forsøge at få tre point på kontoen, og det sker mod Hvidovre, der indtager en placering som nummer ti i NordicBet Ligaen.

“Det bliver en svær opgave som alle andre i 1. division. De er et fysisk stærkt hold, der vil give os kamp til stregen,” siger Erik Nissen.

Tre kampe i træk er FC Fredericia gået fra banen uden at vinde i NordicBet Ligaen, og derfor håber Nissen, at FC kommer tilbage på sporet søndag.

“Det er ærgerligt, vi savner at vinde. Det handler om at komme tilbage hurtigst muligt i en god stime,” konstaterer Erik Nissen, der glæder sig over, at FC Fredericia i den her sæson spiller med i toppen af rækken:

“Det er fedt, det er sjovere at spille, når det går godt og derfor skal vi hurtigst muligt tilbage på sejrskurs,” siger han og peger på et par grunde til, at det ikke er gået FC Fredericias vej på det seneste:

“Vi har haft marginalerne mod os og lukket lidt for mange mål ind, men jeg håber, at kommer tilbage på sporet søndag.”

Hvad gør I for at få rettet op på det?

“Vi træner til dagligt på det, men alarmklokken ringer ikke. Vi har spilerne til at lukke færre mål ind, så vi tager det roligt,” siger Erik Nissen.

I onsdags spillede FC Fredericia i Sydbank Pokalen ude mod Avarta, hvor det blev til en 2-4-sejr. Det var et godt afbræk for FC.

“Det var dejligt at få en sejr i en velspillet kamp, hvor vi havde styr på det hele vejen igennem,” forklarer Erik Nissen, der også gerne tage favoritværdigheden på sig mod Hvidovre:

“Den tager vi gerne. I og med, at vi ligger, hvor vi gør, har vi haft den i de sidste mange kampe, så det er noget vi skal vænne os til,” lyder det fra midtstopperen.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia