FC Fredericia dominerede store dele af opgøret mod Hvidovre, men trods spilovertaget endte det med et nederlag på 1-2, og dermed tabte holdet deres tredje opgør i træk.

FC Fredericia skulle forsøge at komme på pointtavlen efter to nederlag i træk. Især nederlaget i den seneste hjemmekamp til Vendsyssel gjorde ondt, da opgøret blev tabt med 4-2.

Til at komme på rette kurs havde Jonas Dal flere ændringer i startopstillingen til opgøret mod Hvidovre, der var en “must-win”. Dels for at komme på sejrskurs, og dels fordi Hvidovres placering som nummer ti gjorde FC Fredericia til favoritter.

Uzo startede på banen. (Foto: Matthias Runge / Fredericia AVISEN)

Ude af startopstillingen i forhold til Vejle-kampen var Jacob Buus grundet karantæne, og derudover var Andreas Oggesen at finde på bænken. Til gengæld var der en startplads til Henry Uzo og Steven Enna.

Det gav følgende start 11:

Alexander Nybo
Henry Uzo – Erik Nissen – Christian Ege Nielsen – Mathias Johannsen
Victor Torp – Dennis Høegh
Anders Holvad – Mathias Gertsen – Agon Mucolli
Steven Enna

Kampen startede uden de store chancer, men ud af ingenting kom Hvidovre foran i det 14. minut efter en tam indledning. Efter et langt indkast blev bolden snittet videre til Daniel Stenderup, der umarkeret sendte bolden ind bag Alexander Nybo, som blev fanget på det forkerte ben.

Minuttet efter blev FC Fredericia fanget i ubalance. En stikning i dybden sendte Lirim Qamili alene mod Nybo. Kynisk sendte offensivspilleren bolden i mål til 0-2. Det lignede dermed er deja-vu fra Vendsyssel-kampen.

https://www.vinmedmere.dk/

Mathias Gertsen fik efter 22 minutter chancen for at ændre kampbilledet, da han en halv meter inde i feltet blev spillet fri til afslutning. Normal vis burde en spiller med Gertsen kompetencer ramme målet som minimum, men chancen, der var forholdsvis stor, røg flere meter over mål.

FC Fredericia fik som kampen skred frem spilovertaget, og det udmøntede sig i flere lige ved og næsten chancer, men efter 38 minutter kom reduceringen. Et indlæg fra højre havnede i pandebrasken på Steven Enna, som med hård kraft fik headet bolden forbi Filip Djukic i Hvidovre-målet.

På oplæg fra Anders Holvad fik FC Fredericia reduceret. (Foto: Matthias Runge / Fredericia AVISEN)

Mere skete der ikke i første halvleg. Pausen benyttede Jonas Dal til at skifte ud. Ud gik Mathias Gertsen, der ikke havde gjort det store væsen af sig i første halvleg. Ind i stedet kom Andreas Oggesen, og det gjorde, at Dennis Høegh blev skubbet op som offensiv midtbanespiller fra anden halvlegs start.

Enna var tæt på at slå til igen efter 48 minutter. Uzo tog et raid op ad banen, og han spillede bolden ud til Anders Holvad og han smækkede bolden ind foran mål, hvor Enna havde taget opstillng. Amerikanerens nærgående forsøg blev dog reddet af Djukic.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Det store fredericianske pres fortsatte. Bolden kom i mål i det 53. minut efter en dødbold, hvor der opstod forvirring. Agon Mucolli bragede bolden på underkanten af overliggeren, og returbolden fik FC Fredericia i mål, men midt i al kaoset blev der dømt offside. Dommer Patrick Remon Gammelholm havde ellers i første omgang godkendt målet, men efter en dialog med linjedommeren blev der dømt offside.

Med et kvarters tid igen var FC Fredericia fortsat bagud. Jonas Dal tog konsekvensen og satte Kristian Kirkegaard på banen i stedet for Dennis Høegh, der ikke havde fået sat det ønskede aftryk på kampen.

Bedst som man troede, at FC Fredericia skulle sætte det afgørende pres ind var Hvidovre i stedet ved at komme yderligere foran med 12 minutter igen. Nicolaj Agger fik bolden fri i feltet, og kun en fremragende refleksredning fra Nybo forhindrede Agger ikke i at score.

Enna havde flere nærgående forsøg udover målet. (Foto: Matthias Runge / Fredericia AVISEN)

Dal skiftede ud igen med ti minutter igen. Ud gik Anders Holvad, der havde haft et par uheldige offensive aktioner minutterne inden udskiftningen. Ind i stedet kom rutinerede Martin Mikkelsen, som skulle forsøge at gøre en forskel i slutminutterne. I et sidste sats på at få udlignet satte FC Fredericia med fem minutter igen den garderhøje forsvarer Lukas Enevoldsen på banen i stedet for Uzo. Enevoldsen lagde sig op ved siden af Enna på top i forsøget på at skabe noget ravage.

FC Fredericia satsede hele butikken til sidst. Erik Nissen havde lagt sig op ved siden af Enevoldsen og Enna på to, og det gav i overtiden en chance til amerikanske Enna. Anna kom højest i en hovedstødsduel, men forsøget sneg sig lige over mål.

Mere skete der ikke i opgøret, og dermed indkasserede FC Fredericia det tredje nederlag i træk, og forspringet ned til Vendsyssel på fjerdepladsen er dermed skrumpet ned på fire point. Næste gang FC Fredericia skal i aktion er på søndag, hvor modstanderen er Skive på udebane.

Se her flere billeder:

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer