FC Fredericia leverede en sløj indsats på udebane mod FC Roskilde, som vandt 1-0 over fredericianerne, men trods nederlaget er FC Fredericia sikre på at ende på tredjepladsen i NordicBet Ligaen, da Fremad Amager spillede uafgjort.

FC Fredericia spillede søndag eftermiddag den sidste udekamp i denne sæsons 1. division. Det skete på Roskilde Idrætspark, hvor det lokale hold kun havde æren at spille for, da de allerede er sikre på at rykke ned i 2. division.

Forud for opgøret var FC Fredericia på tredjepladsen med seks point ned til Fremad Amager på fjerdepladsen, og målscoreren var +12 i FC Fredericias farver. Meget skulle derfor gå galt, hvis ikke fredericianerne er på tredjepladsen, når sæsonen er færdigspillet.

Trods det var der fuld fokus fra FC Fredericias cheftræner, Jonas Dal, der stillede med noget nær stærkeste opstilling. I forhold til det seneste opgør gled Agon Mucolli og Victor Torp, og derudover sad Dennis Høegh over med karantæne. Til gengæld var der comeback i startopstillingen til Andreas Oggesen efter endt karantæne, og det samme gjaldt for Steven Enna og Anders Holvad, der begge startede den seneste kamp mod Kolding på bænken.

Det gav følgende startopstilling:

Alexander Nybo
Jacob Buus – Erik Nissen – Lukas Enevoldsen – Nicolaj Ritter
Andresa Oggesen – Christian Ege Nielsen
Anders Holvad – Mathias Gertsen – Kristian Kirkegaard
Steven Enna

FC Roskilde har i de seneste par kampe fået lidt gang i pointhøsten, men det rakte ikke til at overleve i landets næstbedste række. Mod Skive blev det til 2-2 og i den seneste kamp sejrede Roskilde med 2-0 på udebane mod Næstved. Dermed kunne FC Fredericia forvente at møde et mandskab, der ville kæmpe for sejren, trods det faktum, at de er rykket ned.

Hjemmeholdet startede aggressivt ud på den vindblæste bane. Efter tilløb til chancer i indledningen slog Younes Bakiz til efter fem minutter, da han fik bolden i højre side. Bakiz trak ind i banen, og FC Fredericias venstre forsvarsside gik ikke til ham, og så trykkede han af, og via den fjerneste stolpe røg bolden i mål til 1-0.

FC Fredericia forsøgte hurtigt at komme sig over chokstarten. De spillede bolden rundt i egne rækker, som man kender det, og det gav pote flere gange, hvor holdet kom frem til hjørnespark i indledningen. I det 12. minut blev Lukas Enevoldsen nedlagt i Roskildes felt efter et indlæg, men trods massive protester forblev fløjten tavs fra dommer Lasse Læber Graagaard.

Netop dommeren kom i fokus igen i det 22. minut. Grundet varmen i Roskilde blev det til en kort vandpause, og lige efter spillet var sat igang igen efter den scorede FC Fredericia, men målet blev annulleret pga. offside. Steven Enne havde ellers rundet FC Roskildes keeper og sparkede bolden i  et tomt mål.

Få minutter senere var FC Roskilde af flere omgange tæt på. Først steg en af hjemmeholdets spillere til vejrs efter et frispark i højre side, men i fri position headede han forbi. I sekvensen efter var Roskilde på spil igen. Erik Nissen gik hårdt til en Roskilde-spiller og der blev appelleret for straffespark, men igen blev der ikke dømt noget.

Kort tid før første halvlegs afslutning var FC Fredericia lige ved at udligne. Jacob Buus tog sagen i egen hånd og driblede bolden op i fart. Han trak ind i banen, da han var på kanten af feltet, og da han ikke blev presset skød han på mål, men Roskildes keeper, Frederik Vang, fik pareret forsøget.

Kristian Kirkegaard havde tilløb til flere store chancer, men ind kom bolden ikke, og trods stort fredericiansk spilovertag i den sidste del af første halvleg, gik FC Fredericia til pause bagud 1-0.

https://www.vinmedmere.dk/

Efter 63 minutter var FC Fredericia lige ved at udligne, men sidenettet kom i vejen. Jacob Buus og Kristian Kirkegaard kombinerede i højre side, og så blev bolden spillet ind til Mathias Gertsen, men hans forsøg røg i sidenettet.

I det 62. minut foretog Jonas Dal den første udskiftning. Lukas Enevoldsen havde flere gange været inde i hårde dueller, og endnu en indtræf midt på banen i det 62. minut. Som konsekvens af det blev han skiftet ud til fordel for Mathias Johannsen.

Med et kvarter igen skulle der ny energi ind. FC Fredericia skiftede Nicolaj Ritter og Kristian Kirkegaard ud, og på banen kom FC Midtjylland-lejesvendende Henry Uzo og Victor Torp, som skulle forsøge at gøre en forskel i slutningen af kampen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Da der resterede fem minutter var FC Fredericia fortsat gud, og i et sidste forsøg på at fremtvinge en udligning blev stopperen Erik Nissen sendt på top sammen med Christian Ege, og sammen med Steven Enna skulle de forsøge at skabe ravage.

Den mission lykkedes ikke, og det endte derfor med et nederlag på 1-0 til FC Roskilde efter en sløj indsats, men trods nederlaget ender FC Fredericia på tredjepladsen, da Kolding og Fremad Amager spillede 2-2. FC Fredericia spiller sæsonens sidste kamp på hjemmebanen mod Nykøbing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer