FC Fredericia var ramt på bredden i gårdagens kamp mod Næstved, men det betyder ikke nødvendigvis, at fredericianerne skal i gang med at hente nye spillere.

Dennis Høegh, Jacob Buus, Mathias “Malte” Johannsen og Sonni Nattestad sad alle ude i sejren mod Næstved.

Særligt fraværet af “Malte” og Nattestad var noget, der kunne ses, da anfører Christian Ege Nielsen måtte en tur ned i det centrale forsvar, og det medførte, at Mathias Gertsen spillede central midtbane og Kristian Kirkegaard offensiv midtbane. Det er ikke noget, der får alarmklokkerne til at ringe på direktionsgangen.

“Vi forventer, at “Malte” er tilbage allerede på onsdag mod Vejle, og Sonni har vredet om på foden, så det er ikke noget, som tager lang tid. Derfor skubbede vi Ege ned i forsvaret. Derfor behøver vi ikke at forstærke os, da vi har fire midterforsvarer i truppen,” siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, til Fredericia AVISEN, og slår fast, at FC Fredericia holder øje med markedet:

“Vi holder hele tiden øje, men som udgangspunkt skal der nogen ud før, at der kommer nogen ind. Der kan opstå muligheden for at få en enkelt mere ind i truppen, og så har vi jo også FC Midtjylland-samarbejdet, som gør, at der kan dukke muligheder op.”

FC Fredericia har 20 spillere i deres seniortrup, og dertil kommer boblere fra klubbens U19-hold, og det gør, at trupstørrelsen som udgangspunkt er fin, men med skader kan der opstå et behov.

“Det er klart, at når man har fire-fem skader vil man ønske at have to-tre spillere mere, men det optimale for os er 20-21 spillere, ellers er der for mange, som ikke kommer til at få spilletid. Med en trup på den størrelse kan man være uheldig at blive ramt af skader, som går ud over bredden. Hvis der skulle opstå noget længerevarende blandt vores nuværende spillere, så har vi indtil transfervinduet lukker og kan nå at reagere,” siger Stig Pedersen.

Igennem en længere periode har blandt andet Rasmus Møller og Rune Schelde fra FC Fredericias U19-hold trænet jævnligt med NordicBet Liga-truppen. Møller og Schelde fik begge deres seniordebut for FC Fredericia i pokalkampen mod Hatting-Torsted, og det er med til at skærpe den fredericianske bredde

“Det er glædeligt, fordi der er lavet et stort stykke arbejde fra ungdomsafdelingen. Når vi har sådanne spillere med er det fordi, at de er i nærheden af det niveau, som vi er på til daglig, og vi havde ikke taget dem med, hvis de ikke er gode nok,” siger Stig Pedersen.

FC Fredericia har i den igangværende transfervindue allerede hentet Kristian Kirkegaard, Mathias Nygaard, Martin Mikkelsen og Steven Enna, mens Henry Uzo, Victor Ezekiel og Nikolaj Kirk er kommet tilbage på lejeaftaler fra FC Midtjylland.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her