FC Fredericia var skadesramte og overmatchede, da de lørdag eftermiddag testede formen af mod FC Midtjyllands mesterhold på den indendørs kunstgræsbane i Stadome i Ikast, hvor midtjyderne vandt 4-1.

I forhold til kampen tidligere på ugen mod AC Horsens var FC Fredericia ramt af yderligere afbud. I forhold til startopstillingen fra den kamp sad Alexander Nybo, Jacob Buus Mads Eriksen og Anders Holvad over, hvilket gav plads til Alexander Raahauge, Uzo, den amerikanske prøvespiller Brandon og Chuma Anene.

FC Fredericia var presset i bund. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

FC Midtjyllands startede kampen med et massivt pres, men det var FC Fredericia, der kom på måltavlen først efter 26 minutter. Uzo, der spillede en flot første halvleg, trak ind i banen og spillede bolde i dybden til Chuma, der kom alene igennem mod FC Midtjyllands keeper, og her viste den norske angriber sin træfsikkerhed og fik FC Fredericia sparket i front.

Chuma bragte FC Fredericia i front. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Forinden havde Andreas Raahauge disket op med flere store redninger, men han kunne intet gøre få minutter efter, da FC Midtjyllands Jibril udlignede til 1-1.

Uzo spillede en god kamp for FC Fredericia. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

En opspilsfejl af Manjrekar James gjorde, at FC Midtjylland fik en kæmpechance i de døende minutter i første halvleg, men Raahauge afværgede i første omgang. På det efterfølgende hjørnespark fik midtjyderne Erik Sviatchenko fat i bolden, og scorede til pausestillingen 2-1.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

I anden halvleg benyttede Jonas Dal en de prøvespillere, hvilket også kom til udtryk. FC Midtjylland satte ti nye markspillere på banen, og heriblandt var flere prominente Superliga-spillere som Jakob Poulsen, Evander og Gustav Wikheim.

FC Fredericias trænerteam, Jonas Dal og Morten Dahm Kjærgaard, satte en del prøvespillere på banen i anden halvleg. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

De kom til at spille mod et FC Fredericia-mandskab, hvor flere af spillerne ikke kendte navnet på hinanden og det var noget nær første gang, at de spillede sammen, hvilket flere gange kom til udtryk.

Andreas Raahauge blev dog ved med at diske op med redninger, og holde FC Midtjylland fra fadet i anden halvlegs indledning. Blandt andet var han på sin plads, da Evander trykkede af efter en times spil, men efter 68 minutter gik den ikke længere.

Strømmen gik kortvarigt. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Wikheim trak ind fra sin position på venstrekanten og bankede på kassen, og Raahauge kunne chanceløs se, at bolden gik i mål til 3-1. Få minutter senere gik strømmen i Stadome, men da den kom tilbage fortsatte FC Midtjylland med at kombinere sig udenom FC Fredericia-spillerne.

Med otte minutter tilbage af opgøret blev den midtjyske sejr slået fast med syv tommer søm, da Evander spillede Oliver Olsen, der smækkede bolden videre første gang til Wikheim, der gjorde det til slutresultatet 4-1.

FC Fredericia spiller næste træningskamp på tirsdag, hvor modstanderen er Randers FC.

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere