På skoleområdet er Kolding med i den absolutte top, når det gælder trivsel, samlet tilfredshed og arbejdet med mobning. Det er tre af konklusionerne i en ny tilfredshedsundersøgelse, som Danmarks Statistik har udarbejdet.

Koldings skoler har tidligere vist, at de har en god faglig løfteevne. Nu viser det sig også, at forældrene er rigtigt tilfredse med skolen.

Skolerne scorer topkarakterer, når der måles på den samlede tilfredshed med den individuelle skole, elevernes trivsel og skolens arbejde med at forhindre mobning. Det viser tal fra Brugertilfredshedsundersøgelsen af skoler og SFO, som Danmarks statistik netop har udgivet.

På alle de førnævnte områder er skolerne i top 5 blandt landets kommuner, og det glæder formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, Kristina Jørgensen.

”Vores skoler har i en årrække været gode til at gøre eleverne dygtigere end der, der kunne forventes af dem. Men det er mindst lige så vigtigt, at vi sørger for, at eleverne også trives mens de lærer. Vi er derfor meget glade for, at vi er med i toppen når de gælder både trivsel, tilfredshed og arbejdet med mobning,” siger hun.

Plads til forbedring på SFO

Mens Koldings skoler er med helt i top er resultaterne fra SFO mere gennemsnitlige.

Selvom man er på landsgennemsnittet, så stræber man efter, at man også her skal helt op blandt topscorerne.

”En placering på landsgennemsnittet er tilfredsstillende, men vi vil se nærmere på, om vi også kan sørge for, at tilfredsheden med SFO-området kan komme helt op i top. Vi vil gerne have en god helhedsoplevelse og sørge for, at vi er bedst mulige hele vejen gennem elevens tid i skolesystemet – både når de undervises eller er i fritidsordningen,” siger Kristina Jørgensen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer