Fredericia AVISEN er på MOVE2018 messen, vi støder på en moderne ladcykel, som vi vælger at se lidt nærmere på. Den hedder TRIPL.

Fremtiden blive mere og mere mobil. Flere elektroniske ting bliver batteridrevne. Behovet for at transportere ting eller have små mobile enheder er ligeledes stigende. Både ved events og bykørsel er det her et rigtig godt bud på et cargokøretøj, der både er praktisk og skiller sig markant ud. TRIPL er et danskproduceret elektrisk cargokøretøj, udviklet til logistik- og serviceopgaver i byer og tættere bebyggede områder.

tripl
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

TRIPL har et imponerende stort lastrum, som sidder foran føreren. TRIPLs front kan godt give associationer til gamle amerikanske biler eller en viril traktor. Selvom den har en topfart på 45 km/h kan dens udseende godt vise tænder. Det kræver almindeligt kørekort til bil eller motorcykel af køre den, den registreres og har status som EU-scooter 45. Dens status som EU-scooter gør, at man i mange henseender kan parkere næstet problemfrit og uden afgift. Lastrummet har en volumen på 750 ltr. Lasteevnen er 200 kg+, så det er en god hjælper, når det kommer til let transport. Fleksibiliteten i det store rum gør også, at TRIPLs cargokøretøj nemt kan ombygges til forskellige formål.

Som ovenstående reklamefoto med en højtryksrenser viser, kan det være en køler til kolde drikke på festivals, en kaffemaskine, ja næsten kun fantasien sætter grænser.

TRIPL selv fortæller, at næsten alt kan tilbygges til cargoområdet, det kan være ekstravolumen eller specialudstyr. Samtidig kan TRIPLens 8.000 watt batteripakke anvendes som powerbank til elværktøjer eller andre løsninger, som kræver konstant eller midlertidig strøm.

TRIPL
Tripl er en af de udstillere, der har fundet vej til Fredericia.
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Den kan køre 100 km på en opladning. Den kører lydløst gennem byen. Den er nem at sende forbi en skiltemontør, hvis man ønsker et andet look. TRIPL vil helt sikkert være blikfang uanset hvor den kommer. På Fredericia AVISEN er der enighed omkring at vores sommerredaktion ville se godt ud kørende på TRIPLE.

Se TRIPL her