Nu kan der sendes sange ind til Dansk Melodi Grand Prix 2020. P4 Trekanten vil den næste måned opfordre sine lyttere til at deltage og være med til at vælge tre af de sange, der skal deltage i Dansk Melodi Grand Prix 2020.

Den næste måneds tid vil Dansk Melodi Grand Prix 2020 sætte sit præg på P4 Trekanten. I løbet af oktober måned vil P4 Trekanten nemlig opfordre lytterne til at indsende sangforslag til Dansk Melodi Grand Prix og på forskellig vis sætte fokus på, hvad en god sang bør indeholde.

I spidsen for Trekantsområdets jagt på den gode sang står Peter Ebberfeld, P4 Trekanten:

“Det ville da være fantastisk, hvis vi kunne finde den næste vinder af DMGP i Trekantområdet. Og kender jeg vores lyttere ret, har de både evnen og lysten til at lege med. Det bliver hamrende spændende,“ siger han.

Peter Ebberfeld vil også få hjælp af en lokal musikekspert i jagten på et godt bud på en vindersang i Dansk Melodi Grand Prix 2020. 

Sidste chance for at sende en sang ind – hvad enten man bor i Trekantsområdet eller ej – er 1. november.

10 sange – tre af dem valgt gennem P4
Traditionen tro vil 10 sange deltage i Dansk Melodi Grand Prix i 2020. Men som noget nyt vil tre af sangene blive valgt med hjælp fra lytterne i DR’s ni distrikter. Det bliver Trekantsområdet dermed også inddraget i.

En særlig distriktsjury med repræsentanter fra hvert distrikt skal nemlig udvælge ni sange, der i starten af januar gennem en afstemning bliver til tre af de sange, der skal medvirke i Dansk Melodi Grand Prix ved  tv-showet i Royal Arena i København den 7. marts. 

Flere nyheder på vej
Udover den større inddragelse af lytterne på P4, der er den mest lyttede danske radiokanal, vil Dansk Melodi Grand Prix 2020 byde på en række øvrige nyskabelser. Dels et større samarbejde med det danske musikmiljø, dels en meget længere periode, hvor lytterne kan gå på opdagelse i årets sange og lære kunsterne og historierne bag at kende.

På et pressemøde i begyndelsen af december præsenterer DR detaljerne i disse planer.

Fakta
Du kan sende din sang ind og læse mere om reglerne for deltagelse her: dr.dk/event/melodigrandprix

Vil du være publikum til Dansk Melodi Grand Prix 2020, kan du læse mere om billetsalget her: drbillet.dk/event/dansk-melodi-grand-prix-2020/

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d