Trekantområdets nye strategiske satsningsområde Sport, Event og Konference er kommet godt fra start. Trekantområdet er netop blevet optaget som nyt medlem i Sport Event Denmarks netværk for de toneangivende kommuner indenfor sport & events kaldet ”Sport Event Alliancen Danmark”.

Chefkonsulent for sport, event og konference i Trekantområdet Danmark, Mikkel von Seelen, er rigtig glad for, at det er lykkedes at opfylde en af de målsætninger, der er for satsningsområdet.

– Optagelsen i ”Sport Event Alliancen Danmark” er et positivt tegn på, at vi bliver taget seriøst som eventaktør. Alliancen er ikke umiddelbart et forum, der har de store formelle beslutningskompetencer, men det er et sted, hvor mange væsentlige samarbejdsrelationer skabes. Det gælder både nationalt og internationalt, siger Mikkel von Seelen.

I april tager Mikkel von Seelen med Sport Event Denmark til russiske Sochi og repræsenterer Trekantområdet på Sport Accord Convention 2015, som er det vigtigste sted at vise flaget i den internationale eventsektor.

I Sport Event Danmark glæder man sig også over Trekantområdets medlemskab.

– Det er yderst positivt, at Trekantområdet begynder en fælles satsning i forhold til sportsevents. Området har nogle gode forudsætninger for sportsevents med blandt andet en international lufthavn og en imponerende hotelkapacitet, så Trekantområdet bliver en spændende tilføjelse til det uformelle netværk ”Sport Event Alliancen Danmark”, siger Lars Lundov, direktør for Sport Event Danmark.

På billedet øverst ses chefkonsulent for sport, event og konference i Trekantområdet Danmark, Mikkel von Seelen.

(Foto: PR )