Da Fredericia stod under vand onsdag eftermiddag var der nok at se til for TrekantBrand, der dog også retter en stor tak mod Fredericia Kommune og Fredericia Spildevand.

Operationschef ved TrekantBrand, Jan Møller, fortæller her dagen derpå, at der var nok at se til for vores lokale brandvæsen i går, da regnen stod ned over Fredericia – men også i Middelfart var der travlt.

“Selve opgaverne havde vi ikke det store af, fordi Fredericia Kommune i samarbejde med Fredericia Spildevand løste mange af opgaverne med at spærre veje af”, fortæller Jan Møller og fortsætter:

“Men vi havde en indsatsleder ude for at kigge hver gang der kom en melding fra 112, og ellers bestod vores opgave i at holde øje med hvilke veje der var spærret, så det kunne meldes til myndigheder og medier”.

“I alt fik vi 40 opkald gennem 112 her hos TrekantBrand, og derudover havde vi rigtig mange der ringede direkte herind”, forklarer Operationschef Jan Møller.

“Der var på et tidspunkt tyve spærrede veje i Fredericia, primært i Erritsø og ved Gammel Havn, hvor det stod meget slemt til. Der er rimelig styr på det meste, jeg tror kun det er på Strandvejen under broen, at der stadig er meget vand”, fortsætter han.

https://www.place2live.dk/fredericia/