FC Fredericia møder i dag Hvidovre på Monjasa Park. Selvom det er blevet til nederlag i de seneste to kampe, og førstepladsen dermed ligner en umulighed, er der stadig meget på spil, slår direktør Stig Pedersen fast.

Et nederlag på 2-4 hjemme til Vendsyssel og et nederlag på 2-0 ude mod Vejle. Det er status for FC Fredericias to seneste kampe, og med den sæson, som klubben har spillet, er det bestemt ikke hverdagskost.

https://www.vinmedmere.dk/

Med de to nederlag er løbet omkring førstepladsen kørt, men det er ikke noget, der er et tema for FC Fredericia, som er 13 point efter Vejle.

“Det er ikke noget vi tænker på, da det er ude af vores hænder. Derfor er der ingen grund til at se på det. Vi skal fastholde tredjepladsen og så jagter vi andenpladsen,” siger Stig Pedersen og fortsætter:

“For 14 dage siden vandt vi i Viborg, og der var situationen en anden, men vi spiller nærmest hele tiden. Man kan se på rækken, at alle slår alle og at det virkelig svinger. Det afgøres på dagsformen, hvem der vinder, da alle er inde i et meget hårdt program. Vi har selv haft et hårdt program med to kampe mod Vejle, Vendsyssel og Viborg, men nu kommer vi ind i en periode, hvor vi bortset fra Kolding møder hold fra den nederste halvdel af tabellen,” siger Stig Pedersen, der anerkender, at det ikke gør opgaven nemmere:

“Det er liv eller død for mange af de hold. Helt på samme måde er det ikke med os, men vi vil slutte godt af efter den sæson vi har haft. Det er ekstremt vigtigt for os med den sæson vi har leveret. Bare fordi vi ikke kan rykke op, så skal det ikke smuldre. Vi skal kæmpe videre og ikke slå op i banen,” slutter Stig Pedersen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FC Fredericia må til kampen mod Hvidovre se bort fra Jacob Buus, der afsoner karantæne, da han har fået 36 karantænepoint i alt i sæsonen. Dermed er der lagt op til, at Henry Uzo får en sjælden startplads.

Der er kampstart mellem FC Fredericia og Hvidovre klokken 18.30. Fredericia AVISEN liveopdater fra opgøret klokken 18:15.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer