Tømrer- og Vinduesmester, Bo Frandsen, fra Peter Frandsen & Søn har fået endnu et skud på familiestammen ind i virksomheden. Det er den 17-årige Martin Frandsen, der nu arbejder sammen med sin far – og det er begge parter glade for.

April er gået og det er vinduernes tid også. Med deres trailer turnerer de byen rundt for at skifte Hr. og Fru Jensens vinduer. Det ser let ud, men der ligger tusindevis af timers erfaring, systemer og rutiner bag. Det ved man, når man kender Bo Frandsen, der sætter en dyd i kvalitet, pænt arbejde og en god levering til kunderne. 

“Det er dejligt at få Martin med ombord. Han skulle have været i skole, men grundet Coronakrisen, så kom han før ud til mester. De havde hjemmeundervisning med opgaver, men man skønnede, at det var bedre at sende dem ud efter et stykke tid. Det er en drøm, at han arbejder med mig nu. Jeg har selv gået med min far, Peter, i 14 år,” fortæller Bo Frandsen

“Det er en livsstil. Jeg har altid været glad for at gå sammen med min far, og jeg har derfor også altid godt kunne tænke mig, at mine sønner gik samme vej, så har man jo noget at snakke om. Den ældste søn på 19 er ved at færdiggøre en speditøruddannelse hos Blue Water Shipping, herefter kalder Forsvaret og så må vi se. Han har også gået sammen med os,” uddyber Bo og smiler. 

Martin Frandsen er glad for sit nye arbejde.

Martin Frandsen startede lige efter nytår sin tømrerlæretid. Folkeskolegangen blev passet på Bøgeskov Skole, senere Kirstinebjerg Skolen Afd. Havepladsvej, inden turen til sport og event på Nr. Aaby Efterskole. Men i nuet er det fortid og tiden som kommende tømrer tager form. 

“Det er fedt. Jeg har det godt med arbejdet. Jeg kan lide at bruge min krop. Jeg kan lide at tale med kunderne – ja helt generelt at møde mennesker og lave et stykke arbejde for dem, der gør dem glade og tilfredse,” siger den unge tømrerlæring og fortsætter:

“Det er samtidig fantastisk at gå sammen med min far. Vi har det godt sammen og har altid noget at tale om.” 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer