Her til aften kunne vagtchef Jørn Lindhardt på sin sidste vagt i år fortælle om hele to færdelsuheld siden briefing en kl.10, dertil også et indbrud i Taulov.

»I dag kl. 13.35 er Sydøstjyllands Politi sendt ud til et færdselsuheld på Vejlevej, i Fredericia. En 35-årig mandlig bilist har i en varebil påkørt en 72-årig mandlig el-scooter-fører. Den ældre mands tilstand er stabil. Manden har fået en flænge på et ben og har samtidig muligvis pådraget sig en hjernerystelse. Han er indlagt på sygehuset, sagde Lindhardt og fortsatte:

»Klokken 15.29 gik galt igen, da politiet måtte ud til et færdselsuheld på Lærkevej i Kolding. Umiddelbart er den påkørte ikke kommet noget til, men personen er på sygehuset nu for at blive tjekket.«

»Derudover er der begået et indbrud i tidsrummet 18.29 i går til ca. klokken 15 i dag. Indbruddet er begået på værksted på Højvangs Allé i Taulov. En dør er brudt op. Der er pt. ikke overblik over, hvad der er blevet stjålet,« slutter vagtchefen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer