Simon Talbot, Dizzy Mizz Lizzy og Karl William gæster Fredericia. Det har Tøjhuset netop offentliggjort.

Simon Talbot er til efteråret 2021 aktuel med det nye show à OPTUR.

Fredag d. 15. oktober optræder Simon Talbot i Eksercerhuset.
Billetsalget starter i dag kl. 10:00 via www.tojhuset.dk

Simon Talbot er klar til at give Fredericia Optur med et nyt og storslået one-man show!
Træt af nedtur? Gør dig klar til at få en kæmpe optur med en af danskernes favoritkomikere – Simon Talbot er klar, hvor han er tilbage på modersmålet, med sit nye show Optur næste år.

Året 2020 kan efterhånden skrives ind i historiebøgerne som en af de seneste årtiers største nedture. Det vil den populære komiker Simon Talbot gøre op med i et helt nyt standup show – danskerne trænger nemlig til en gevaldig Optur.

Sidst Simon Talbot besøgte Fredericia var i 2019, hvor han med det engelske test-show Work In Progress, begejstrede over 500 glade publikummer i Tøjhuset.

Til det nye show Optur skal der grines og være god stemning igen, hvor Talbot i vanlig stil får forvandlet tematikker fra eget liv, såsom hårtab, sociale medier, katte, gaming, næsehår, danske love, kontrasten i opvæksten med en Jehovas Vidner mor og irsk gadedrengs far, livet som gift mand, kvinders alt for varme bade, og meget meget mere, til jokes, vi alle sammen kan grine af. For Simon har det seneste år haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier, set (alt) for meget Tiger King og erhvervet sig en sukkerafhængighed, hvilket han omdanner til et helt nyt dansksproget comedyshow.

“Jeg vil have folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemmeste opgave er at skabe så fed livestemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud og feste til senere end kl. 22 efter showet… Det bliver SÅ Optur. Bare det at have det i kalenderen, og se frem til det, er alt. Jeg glæder mig allerede helt vildt. Det er begrænset, hvor mange gange man kan gense Tiger King!” – Simon Talbot

Forvent glade aftener med mavekrampende grin og Simons karismatiske energi.

Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning til folket, bl.a. med sine onemanshows: Damp (2011), Talle Alene i Verden (2014), Mr. Copenhagen (2016), Make Denmark Great Again (2018), som rekordmange danskere købte billet til, og senest han første engelsksprogede turné Danish Invasion (2020). Han har haft sit eget Sketch Show på nationalt TV og har over 1.000.000 visninger på YouTube alene på hans engelsksprogede sæt på The Russell Howard Hour.

Karl William besøger Fredericia med en eksklusiv koncert
Koncerten er den eneste i Trekantområdet – og den eneste i Jylland foruden Aarhus.

Karl William befinder sig både grounded i den jyske muld og blandt de største artister på den danske musikhimmel. Det er en symbiose af lyriske perler som rammer dig, når den unge artist leverer vellyd og lækre produktioner – og nu besøger han Fredericia til april.

Koncerten er torsdag d. 15. april 2021 i Tøjhuset
Billetsalget startet i morgen d. 19. november kl. 10:00 via www.tojhuset.dk.

Han vandt indpas på det danske musiklandskab tilbage i 2010, da han diskede op med noget nyt til folk og fæ. Med ydmyghed, musikalsk fingerspitzengefühl og alvorlig god stil er han dygtig bannerfører for en helt ny lyd på den danske musikscene. Karl William er garant for fængende voksenpop og ærlige tekster om livet og ikke mindst den altoverskyggende kærlighed, som forblænder i sin tilstedeværelse – og larmer i sit fravær: ”Jeg skriver altid om kærlighed. På godt og ondt. Jeg skriver både om at elske nogen og ikke elske nogen. Nogle gange er det pakket mere ind end andre, men kærligheden er hele tiden den røde tråd,” forklarer han.

Den aarhusianske frontløber slog initialt sine rødder i musikkollektivet Hukaos, og markerede sig som soloartist med delikatesser som ‘Om Igen’, ‘Samme Vej’, ‘Forfra’ og ‘Blind Igen’. I 2016 modtog han en af dansk musiks største hædersbevisninger, P3 Prisen, og i 2017 slog han sin karakteristiske lyd fast på TV med flotte nyfortolkninger i musikprogrammet ‘Toppen af Poppen’.

Både musikken og Karl William er i fremragende form, og det åbner op for en tur gennem det danske landskab. Lyriske perler, mellow beats og en alvorlig lyst til at samle folket om musikken – ligesom sidst da han besøgte Tøjhuset med en udsolgt koncert.

Dizzy Mizz Lizzy gæster Fredericia i intime rammer.
Koncerten er fredag d. 09. april 2021 i Fredericia Teater.

Forsalget starter på fredag d. 20. november kl. 10:00 via www.tojhuset.dk

Nedlukningen af landet har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. Trioen
besøger Fredericia i foråret 2021 og opfører albummet Alter Echo i sin
helhed.

Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er
hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes,
og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så da det stod klart, at bandets arenaturné i
foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt
kreativt, og en plan b lå snart klar.

”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde
glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske
som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,”
fortæller Tim Christensen.

”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum formodentligt skal sidde ned,
kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut.
Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,”
siger Tim Christensen og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra
deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske
rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.

Koncerten præsenteres af FredericiaLive & EventC.

Forårsprogrammet tæller allerede koncerter med navne som Søren Huus med Danmarks Underholdningsorkester, Pligten Kalder, Dorthe Gerlach, Karl William, Alberte Winding, Troels Gustavsen og nu også Dizzy Mizz Lizzy.
Lokale helte har også fundet vej til programmet, hvor der indtil videre er annonceret koncerter med navne som Littlefish, Barock og Padlock Chain.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer