Tre personer, der holdt i en bil på en parkeringsplads, blev i nat udsat for røveri.

Klokken 01:44 i nat på Skovvangen ved parkeringspladsen ved gymnasiet blev tre personer en 18-årig kvinde fra Kolding, en 19-årig mand fra Lunderskov og en 17-årig dreng fra Lunderskov udsat for røveri. Det skete, da to 21-årig mænd fra Kolding henvendte sig til dem og spurgte om de kunne få et lift, men da det ikke var tilfældet blev de tildelt spark og knytnæveslag, og deres pung og mobiltelefoner blev stjålet. 

På trods af omstændighederne lykkedes det den ene person at tilkaldte politiet, der hurtigt kom frem til stedet og anholdt den ene person. Den anden stak af, men det efterfølgende fik en hundepatrulje fat i ham. De er begge sigtet og anholdt, og skal fremstilles i Retten i Kolding klokken 12:30, hvor de to mænd kræves varetægtsfængslet. Det oplyser vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, John Skjødt.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer