Når håndbold EM for U20 herrer skal spilles fra den 28. juli til den 7. august i Kolding og Vamdrup bliver det en særlig oplevelse for de 3 koldingdrenge Nikolaj Enderleit, Jens Svane og Sebastian Augustinussen. De er alle med i den trup, som landstræner Morten Henriksen netop har udtaget forud for slutrunden.

Selvom Nikolaj Enderleit lige er skiftet til TM Tønder, er det tre lokale drenge, der alle har fået deres håndboldopvækst via KIF Håndbold, Brændkjærskolens eliteidrætslinje og Idræts- og Kulturakademiet IKA. De er alle tre fortsat tilknyttet IKA, hvor de også fungerer som rollemodeller for de yngre talenter, der er på vej.

At få lov at spille EM på hjemmebane er noget helt unikt, som de færreste får lov at opleve… ikke nok med at det er i Danmark, det er sågar i Kolding/Vamdrup hvor vi har haft vores håndboldopdragelse og utallige gode minder og oplevelser, hvilket bare gør det endnu mere spændende og enestående. ”Lyder det fra Nikolaj Enderleit.

Kolding Kommune er vært for slutrunden, og det gør det ikke mindre interessant, at der er så stor lokalt islæt, hvilket også må forventes at kunne ses på lægterne. De tre drenge er en del af et stort kuld talenter, der har spillet sammen i flere år. Mens Nikolaj og Sebastian har fået deres gennembrud hos KIF Kolding København er Jens Svane blevet rykket op i ligatruppen til den kommende sæson.

Følg slutrunden på: http://www.m20euro2016.com/