Torsdag aften blev første afsnit af dokumentaren “Forført af Jakob” vist på TV 2. Dokumentaren handler om tre fredericianske kvinder, der alle er blevet udsat for stalking, psykisk terror og vold af den samme kæreste.

De tre kvinder, der alle har været kærester med Jakob, er Anna Lysholdt Jørgensen, Louise Fyrst Olesen og Freja Junker Andersen, der alle står frem i dokumentaren. Til at starte med kørte deres forhold på skinner og de fik nyt tøj af ham og lignende, men efter nogen tid gik forholdene galt og det endte hver gang med, at de blev udsat for ovenstående ting af Jakob. Sagerne blev meldt til politiet, men først for et par måneder siden kom sagen for retten.

Anna fortæller blandt andet om en episode, hvor Jakob og hende havde skændtes, hvorefter hun løb ud med badeværelset og smækkede døren. Jakob ville have hende til at åbne døren.

»Det bliver værst for dig selv, hvis du ikke åbner,« har Jakob sagt ifølge TV 2.

Anna endte med at åbne døren, fordi Jakob gik udenfor for at banke på vinduet. Anna fandt det pinligt, at naboerne kunne se det, og derfor åbnede hun. 

»Det er din egen skyld, vi er endt her,« sagde Jakob, der efterfølgende tog en frisørsaks og satte sig ovenpå Anna, der mærkede spidsen mod hendes hals.Anna troede, at hun skulle dø, men et undskyld til Jakob stoppede episoden og Jakob stoppede med at tage fat i hende.

Se det første afsnit af “Forført af Jakob” ved at klikke her.

Følg
Notikation om
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Christina
Christina
3 måneder siden

Hej Jakob. Mit kvindelige judo-hold og jeg kunne godt tænke os at lære dig at kende!

Erik P
Erik P
3 måneder siden
Svar til  Christina

Han tør ikke, en hormon muskel tøsedreng, det er kun kvinder han går efter, han er en pivvert, og en syg dianose han har fået

Anders
Anders
2 måneder siden
Svar til  Erik P

Nu kender jeg ham, og jeg er slet ikke i tvivl om, at han godt tør. Jeg tror bare ikke han vil ind og sidde igen, og spilde sit liv på at sidde yderligere i fængsel.

Anonnym
Anonnym
3 måneder siden

Hunde de bliver lidt mere rolig når de får pladerne klippet.

Richard Johannesen
Richard Johannesen
3 måneder siden

Sådan et møg svin. Håber fandeme han render ind i en kæmpe røvfuld.

Richard Johannesen
Richard Johannesen
3 måneder siden

Hvad fik han i dom.?
Noget ikke at få det sidste af 2 afsnit
med.

Mikael Jørgensen
Mikael Jørgensen
3 måneder siden

Han fik kun 1,5 års fængsel….Og blev faktisk løsladt lige efter dommen…Han fik rabat fordi sagen har taget så lang tid…Dumme svin han skulle have sådan en røvfuld

Sanne
Sanne
3 måneder siden

Ja mon ikke.

Lone
Lone
3 måneder siden

Fredericias anklagemyndighed er amatører i denne sag! Hvor er det forfærdeligt for ofrene. Hvor er det grotesk, at han får “rabat”, fordi han er blevet ved med at begå lovovertrædelser. Manden vil jo bare fortsætte! Det lykkes ham jo at terrorisere. Det lykkes ham at pisse op og ned af pigerne og “retssystemet”. Han er personlighedsforstyrret med dyssociale træk – dvs. han er psykopat og psykopater lærer ikke af straf. De fortsætter og forstætter. Og det vil han også gøre. Det bedste var hvis han kunne identificeres, så kvinder kunne advares mod ham, men jeg ved ikke, om det er lovligt at offentligøre hans navn? Godt at de her kvinder modigt har stillet sig frem. Alt godt til dem og håber at Jacob ikke får held med at terrorisere flere. At hans rygte går forud for hans handlinger.