En stigende tendens i de seneste år er, at der laves mange nytårsmenuer ud af huset. Et af stederne man kan få det er hos Super Brugsen på Erritsø Butikstorv, som vi har besøgt.

Parkeringspladsen var stuvende fyldt og det samme var der inde i butikken, og det blev formentlig endnu mere jo tættere vi kommer på supermarkedet lukker tirsdag klokken 14:00.

Vi besøgte Super Brugsen mandag eftermiddag, hvor slagtermester Jørgen Olsen gik ude bagved og var ved at pakke årets nytårsmenuer ned med noget af supermarkedets øvrige personale.

Kødet er stablet og klar til afhentning. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Omkring 600 har valgt at benytte sig af Super Brugsen igen i år har valgt at lave nytårsmenuer ud af huset.

“Vi havde stor succes med det sidste år, og det er fortsat igen i år. Vi har omkring de samme tal på det, og det synes jeg er imponerende når man tager i betragtning af, at vi ikke er gået ned i salget over disken,” siger Jørgen.

Slagterafdelingen har været stærkt besøgt i Super Brugsen på trods af det store salg af nytårsmenuer.

Det må betyde I gør noget rigtigt?

“Helt sikkert. Vi gør en dyd ud af at have en god service og det kan vi se kunderne har belønnet med det salg vi har. Det er vi rigtig glade for,” siger slagtermesteren.

Der pakkes på livet løs ude bagved i slagteriet. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Jørgen har selv i de foregående år benyttet sig af nytårsmenuer, og han forstår godt fidusen i folk køber en menu udefra.

“Der er mange, der har rigtig travlt på arbejde efter at have lukket ned i juledagene. Så hvornår skal man få tid til at forberede alt det man skal til nytår? En af måderne at spare tid på er ved at bestille en nytårsmenu. Min kone og jeg har tidligere år begge arbejdet nytårsaften og derfor har det været oplagt for os at gøre. Det er lige til at gå til, når man får det med hjem herfra. Der er instruktioner og så skal man bare smide det i ovnen og så er det klar,” siger Jørgen.

Omkring 600 har bestilt nytårsmenuer til afhentning i Super Brugsen. Det har givet sved på panden på den gode måde hos personalet. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Hvad skal du selv have at spise?

“I år har min kone fri, så vi skal have helt hjemmelavet mad. Den står på laks til forret og oksefilet til hovedret, så det er meget traditionelt,” forklarer Jørgen.

Kunderne forsatte med at komme i en lind strøm og et ægtepar skulle have betjening, så vi takkede Jørgen for snakken og ønskede ham et godt nytår.

Super Brugsens nytårsmenu består af følgende:

Appetizer: Sorte skaller med rejer og calamansi creme
Forret: Tandori røget laks med paprika pure og ærte skud
Hovedret: Oksemørbrad, hoisin grisekæber, morkelsky, kartoffel gratin og sprød grønt.
Dessert: Fuilletine bund med Tanzania chokolade, karamel- og passions mousse.

https://www.fredericiafriskole.dk/?fbclid=IwAR08BWx9eayaqSqRWVwU5aqE6QkJqdkSf7NjaMGqbYL8xB4oD9mvpH72F60
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer