Hos Fredericias største vinbutik Vin Med Mere .dk er der i den grad juletravlt. På Vejlevej 65 i Fredericia er der mere end almindelig travlt i disse dage. Bilerne på p-pladsen lige foran butikken er et synligt tegn på gang i butikken, hvor kunderne strømmer til for at købe ind til julen.

Butikschefen Christopher fortæller at stemningen er rigtig god, og at byen virkelig støtter op om at handle ind lokalt. “Vi oplever en flot stigning i nye besøgende, som vælger at komme ind i vores store butik, for at få en god snak om vin, gaver og alt det andet, som vi har på hylderne” Fortæller Christopher Seberg-Andersen.

I butikken er der mere end 1.000 forskellige produkter på hylderne, og derfor er der også noget for enhver smag og pengepung. Derfor har den vinglade butikschef også have svært ved at pege på lige præcis en bestemt julevin. “Vi tager altid en individuel snak med kunden, og så finder vi den helt rigtige vin” Forklarer Christopher. Men butikschefen har dog et par egne favoritter, som han meget gerne vil dele med læserne. 

Anbefaling nr. 1:

Amarone Campo Piano Riserva 2015 på 17% kommer i eksklusiv trækasse – En helt fantastisk vinoplevelse med masser af saftig duft og smag. Det er en kraftig men ekstrem blød og lækker Amarone rødvin på hele 17%, som har fået 48 mdr. på fad. Denne rødvin indeholder alt hvad en julevin skal gøre. 

Normalprisen er 469 kr. pr. flaske / Juletilbud nu til kun 299 kr. pr. flaske v/1 kasse

Anbefaling nr. 2:

Familie Descombe Grenache 15% – Vores helt store bestseller rødvin med masser af lækker fylde. Saftig, rund og blød i sin dejlig smag. Vinen er lavet 100% på den populære Grenache drue, og det er det anerkendte vinhus Descombe, som står bag denne bestseller rødvin.

Normalprisen er 129 kr. pr. flaske / Juletilbud nu til kun 69 kr. pr. flaske v/1 kasse.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer