Forside Fredericia Trafikkaos på Lillebæltsbroen

Trafikkaos på Lillebæltsbroen

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Kulturjournalisten er på vej i sin Toyota til Rock Under Broen. Turen er startet fra Middelfart Centrum og overalt er der glade folk på vej enten hånd i hånd eller i større grupper. Der er ingen tvivl om, at det store problemer, at der var inden Rock Under Broen med stolene er løst, for overalt ser man stole på ryggen, i hånden og i klapvognene.

Der er lagt op til en kæmpe folkefest på græsplænen under broen. Man holder i kø over det hele, men der er ingen der dytter eller viser aggresivitet. Trods den lange ventetid var humøret højt.

I rundkørslen ved det gigantiske T. Hansen lager kan man desværre ikke køre direkte ned mod pladsen. Man bliver ledt ud til den næste rundkørsel for at køre tilbage igen, da der er sket en ulykke på motorvejen, men det skal siges selvom motorvejen har været lukket, pga. Uheld, er der kun glade ansigter. Det tegner til på den korte køretid og ved at kigger på solen, som bager, at det bliver en jubilæum af dimensioner

Ved indgangen er der også kø, den står på kropsivistering og gennemsøgning af taskerne. De opretholder reglerne om en flaske vand meget højt, selvom nogen har flere flaske, er der ingen sure miner over at få konsifkseret en flaske vand. Fredericia AVISEN vender snart tilbage med en anmeldelse af den første koncert, der var Jacob Dinesen.

https://www.place2live.dk/fredericia/
Annonce
DEL